Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble Kuchenne - Kampra

Slawek 1719499182

Recommended Posts

hey,

ktokolwiek kupił, ktokolwiek wie...

Czy może ktoś z Szanownych Forumowiczów jest szczęścliwym, lub nieszczęśliwym posiadaczem mebli kuchennych z tej firmy. Po długim truchtaniu po różnych firmach, ostatecznie meble zamówiliśmy u nich (olimpia trochę uklasyczniona).

Podzielcie się uwagami.

Pozdrowienia

• 5 months później...
  • 2 years później...
  • 3 months później...
  • 6 months później...

Tak, jestem z Wrocławia. Studio Kampry znajduje się w Domarze na ulicy Braniborskiej. Na parterze Damaru jest cały kącik róznych firm proponujacych meble kuchenne. U mnie się tak zaczęlo, że powysyłałam do różnych firm maila z projektem i wizualizacją ( kolega wykonał projektł). Maili wysłałam może ze 20 i tylko pare osób odpowiedziało - w tym Kampra. Okazało się, że wycena Kampry była jedną z tańszych. A ponieważ był tam fornir taki, którego nie było nigdzie indzie a bardzi mi się podobał wiec długo się nie zastanawiałam. Kuchnia mimo wszystko nie należy do najtańszych, ale myśle że warto( koszt kuchni to 12 tys.).

Dodam, że kuchinia nowoczesna, fornir wybralam najdroższy ( z grupy zebrano) oraz dwie szafki w wysokim połysku oraz bar w fornirze, nie szalałam z bajerami typu cargo ale tez nie oszczędzałam na niektórych rozwiązaniach- szuflady samodomykająca są :). Koniec końców nie wydaję mi się żeby była bardzo droga. A czy będe zadowolona dowiem się już niedługo.

• 2 weeks później...