malmagna 30.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Pokażcie swoje kuchnie z Kampry? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugier 29.10.2019 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Witam,Stanowczo odradzam , ja posiadam kupiony u nich stół dębowy który już 4 razy był reklamowany miedzy innymi na przebarwienia .Po niecałych 2 latach zgłosiłem kolejną reklamację gdyż pojawiły się na nim żółte pasy (stół jest w białym kolorze ) , na blacie i nogach. wygląda to paskudnie .Reklamacja została odrzucona z powodu jak to stwierdzili tu cytuje " naturalne żółknięcie forniru ".Żałuje zakupu , trzeba było kupić jak mój sąsiad 3 razy taniej w BRW i nie mieć problemu , a nie teraz użerać się z firmą i być tak traktowanym .Podpytałem kierowcy ,ponoć brakuje u nich wykwalifikowanych pracowników i zatrudniają byle kogo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 29.10.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam ich łóżko od 2015r (malowane na biało z obrysami drewnianymi) i nie narzekam , zawsze mogą trafić się gnioty . Każdy producent patrzyłby według mnie się wymigać od uznania gwarancji , cytując klasyka "sorry taki mamy klimat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajetan4 13.02.2020 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) Prezentują się naprawdę rewelacyjnie, bez dwóch zdań A czy sądzicie, że np. takie meble kuchenne warszawa janki będą dobrym pomysłem? Edytowane 18 Lutego 2020 przez Kajetan4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts