WuTomek 12.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Po zdjeciu dachowki zauwazylem, ze moi dekarze zamocowali w dziwny sposob uchwyty na stopnie i laweczki kominiarskie - poniewaz rozstaw lat byl za duzy rozgieli uchwyt (wydluzajac go w ten sposob) i zamocowali gorna czesc uchwytu na pojedynczy wkret. Prosze o opinie czy ktos sie spotkal z takim sposobem mocowania uchwytów. Mam obawy, ze domyslam sie czym grozi urwanie wkretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Sposób mocowania karygodny! Należy zastosować dodatkową łatę i koniecznie dwa wkręty! Życie człowieka nie może zależeć od jednego wkręta! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 12.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 na pierwszym zdjęciu w górnym lewym rogu to dachówka śniegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Co rozumiesz pod stwierdzeniem "dachówka śniegowa"? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 12.12.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 zatrzymująca śnieg, śniegołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WuTomek 13.12.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 zatrzymująca śnieg, śniegołap to dachowka podkalenicowa - montowana pod kalenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 13.12.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ja się spotkałem . Kryminał !!!!!. Zrobić jak mówi Andrzej. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 13.12.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 co myslicie o pomyśle żeby dachówki jak te kalenicowe tylko w wyższymi tymi "schodkami" stosować jako śniegołapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.12.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Takie dachówki produkuje tylko Braas. Ich stosowanie ma sens tylko do określonego kąta nachylenia połaci. Radzę zastosować profesjonalne rozwiązania czyli płotki, belki itp. Pozdrawiam. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morys 05.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Kąta Andrzej, jest kąt płaski, wypukły, ostry, prosty, rozwarty etc. ale kąt a nie kont Taki humor dziś mnie naszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. Chyba w tej mojej starej łepetynie siedzi tylko konto bankowe. Już poprawiłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 06.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Przecież do każdej ławy dołączona jest instrukcja montażu i tam jest mowa o dodatkowej łacie do montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts