Jacekss 04.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 wylewka z WOLPLANu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 05.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A zastanawiałeś się nad innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati-Style 15.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 U mnie wylewka anhydrytowa Lafarge wygląda jak na poniższych zdjęciach. Przez trzy miesiące się boksuję z przedstawicielami Lafarge i ciągle mnie zwodzą. Osobiście nie polecam tej firmy. Drugi raz już bym się nie pisał na ich produkty, lepiej wybrać anhydryt Knauf. Może jest droższy ale ma lepsze parametry i jest w workach co gwarantuje zawsze ten sam skład, a w betoniarni co im się namiesza do gruszki to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 17.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 mnie takie coś pojawiło się przy 2 krawędziach ścian + przy schodachreszta okey. generalnie to spodziewałem się więcej po tym anhydrycie, że to jednak będzie bardziej dokładne w wykonaniuteraz to się zastanawiam czy jest sens płacić więcej czy nie lepiej zwykły jastrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 10.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Drewniane podłogi się klei do podłoża żeby dało się kiedyś wycyklinować. Dotyczy to zarówno litej jak i warstwowej deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 15.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jak nie planujesz cyklinowania to nie ma konieczności klejenia. Po to między innymi powstały panele drewniane z montażem na klik żeby nie trzeba było ich kleić tylko w każdej chwili zdemontować. Generalnie nie ma obowiązku klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 15.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Podłogi klejone do podkładu to korzystniejsza akustyka a przy podłogach ogrzewanych lepsza przenikalność cieplna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.05.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nasza podpowiedź: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts