mirka77 13.12.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Gdzieś przeczytałam o programie Wawel Service "Zamień stare na nowe", czy ktoś może korzystał z tego?Tam było napisane, że deweloper bierze niejako w rozliczenie stare mieszkanie. Oni zajmują się zbyciem tego starego mieszkania i pieniążki, które się z tego uzyska idą na poczet nowego. Wydaje mi się to fajnym pomysłem, ale chciałabym jak to w praktyce wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 13.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Chyba najlepiej byłoby zapytać tego developera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka77 27.12.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 u dewelopera zapytać mogę, ale chciałabym poznać też opinię zwykłych zjadaczy chleba, którzy już skorzystali z tego programu żeby się dowiedzieć jak to tak technicznie wygląda. Teraz jeszcze doczytałam, że na te mieszkania, które oni kupią od sowich klientów później będą dawać gwarancję i będzie można kupić takie z rynku wtórnego od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 27.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) A skąd się miałyby się wziąć opinie osób, które skorzystały z tego programu, skoro deweloper anonsował go dopiero 13 grudnia 2010 - w dniu, w którym o niego zapytałaś. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez Margulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka77 30.12.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 wyszperałam artykuł więc pytałam od razu myślałam, że może Wawel Service wprowadził to wcześniej a dopiero później informował bo jakoś nie wierzę w to, że program działa od dnia wypuszczenia informacji do mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazejj 10.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nie znam programu, ale wydaje się mało prawdopodobne, że developer zapłaci za twoje mieszkanie tyle ile możesz dostać sprzedając je sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzaa 15.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dla wszystkich zainteresowanych - tutaj można znaleźć dużo informacji na temat programu "Zamień stare na nowe" w Wawel Service: http://wawel-service.pl/zamien-stare-na-nowe Gdy kupujemy większe mieszkanie, możemy liczyć na ułatwienia przy zaciąganiu kredytu - deweloper pomaga:) Nawet gdy nasze stare mieszkanie jest zadłużone, firmy są w stanie je przejąć i załatwić nam kredyt. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darriusz 18.01.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wydaje mi się że to developer jeszcze chce zrobić interes na Tobie bo na pewno sam wyceni mieszkanie a nie zapłaci tyle ile chcesz za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzaa 18.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Szukaliśmy z mężem mieszkania na rynku pierwotnym o większym metrażu. Zaproponowano nam udział w programie "Zamień stare na nowe" i biorą mały kredyt ( różnica w cenie ) zamieniliśmy 49 mkw, na prawie 75 - metrowe lokum tylko trochę dalej od centrum. Wszystko - łącznie z formalnościami kredytowymi i znalezieniem kupca zajęło nam dwa miesiące. Jesteśmy zadowoleni z takiej zamiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiubdg 21.01.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pomysł całkiem dobry, tylko pytanie ile taki deweloper da za takie mieszkanie, podejrzewam że dużo mniej niż by się to mieszkanie samemu sprzedało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darriusz 25.01.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mi również się tak wydaje bo gdzie tu logika pomocy developera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 17.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mi również się tak wydaje bo gdzie tu logika pomocy developera. bo to tylko kolejny chwyt marketingowy, a nie realna pomoc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nawet pośrednictwo agencji nieruchomosci oznacza spory spadek ceny mieszkania w stosunku do tego, ile kupujacy za nie płaci, a co dopiero jak w sprawę zamieszany jest deweloper, który pewnie sam tego wszystkie nie załatwia, tylko też ma umowe z jakąś agencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts