miki2378 13.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam Po mozolnym remoncie w moim domu i nieudolnych zakupach hydraulika pozostalo mi kilka rzeczy ktore mam na sprzedaz. 1. zestaw zaworow ozdobnych bialych do grzejnika cena: 100zl - odcinajacy i regulacyjny bialy //img225.imageshack.us/img225/3261/zestawregulacyjnyodcina.th.jpg 2. zestaw ozdobnych zaworow termostatycznych cena: 150zl do negocjacji - odcinajacy, termostatyczny i glowica //img560.imageshack.us/img560/4250/zestawtermostatycznybia.th.jpg 3. grzejnik lazienkowy ozdobny TOMI bialy cena: 250zl do negocjacji wymiary 87,5 cm na 40cm //img577.imageshack.us/img577/2005/tomij.th.jpg jak to bywa podczas remontu zgubilem paragony za zawory i nie moglem ich oddac, grzejnik natomiast kupilem z ekspozycji i tu od razu wiedzialem ze nie bede mogl go oddac. Wterdy nie myslalem ze zmienia sie plany i ten grzejnik okaze sie zbyt maly. Mi to w tej chwili tylko lezy a komus moze sie przydac. Ceny sa do negocjacji poniewaz zalezy mi na odzyskaniu chociaz czesci pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts