Ryś 10.05.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Wiem że temat już był, ale nie było konkretnych odpowiedzi. Może tym razem się uda.Interesuje mnie jak się sprawdza oczyszczalnia po latach. Czy np. nia "capi" lub trawa rośnie w przyśpeszonym tempie.Pozdrawiam wszystkich.Rysiekps. niebawem wybieram się do Austri, może tam się coś dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktok 24.05.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Panie KolegoPosiadam Purflo z osadnikiem,złożem biol. oraz przepompownią (odprowadzam do rzeczki). Korzystam z tego draństwa od 6 mcy. Stosuję zalecane prepraty biol. i : ŚMIERDZI. Wot prosta - jak mawiają Rosjanie. Dostawcy (preparaty Bio 7 i Enzybac) zapewniają, że "nie ma prawa nic czuć" - dla mnie to są legendy. Jesli uzyskasz jakieś dobre informacje - proszę podziel się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts