moonikac 14.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 jak w temacie - jakie rynny doradzacie, które są wytrzymalsze, czy trzeba malować i czy stalowe można dostać ocynkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Z gołej stali nikt nie produkuje. Warstwą ochronną jest właśnie warstwa cynku. Żywotność rynien stalowych i PVC podobna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 01.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 my wybraliśmy rynny plastikowe ale na metalowych hakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 01.03.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jesli masz pieniazki to porzadne stalowe np planjajesli nie bardzo to zostaja plastiki - najtansze i jedne z lepszych kaczmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 01.03.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 z plastikowych bardziej wypasionych popatrz na "ovation" f-my nicoll, do niektórych dachów taka gzymsowa rynna bardzo ładnie wygląda. Zwłaszcza jak kąt dachu jest taki że mało widać pokrycia a bardziej rynnę to warto poświęcić jej trochę uwagi i wybrać taką co pasuje do detali domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 01.03.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Galeco metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ja wybrałem galeco stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.03.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 jak w temacie - jakie rynny doradzacie, które są wytrzymalsze, czy trzeba malować i czy stalowe można dostać ocynkowane? Ruukki - metalowe. Nikt nie pisze o jednej i podstawowej wadzie jaką mają plastikowe rynny: STRZELAJĄ NA SŁOŃCU nie pękają tylko strasznie hałasują , pod wpływem temperatury rozszeżalnośc jest na tyle duża że ruch ten słychać nie tylko na zewnątrz ale i w domu. Dla mnie to jest zbyt uciążliwe- jeśli ktoś to słyszał wie o co mi chodzi.( A ze jest to częste najlepiej słychać w dzień w którym szybko przesuwają się letnie chmury dosłownie słuchać każde zajście za chmurę słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 04.03.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tanie a dobre - Kaczmarekdobre - Wawin , Siba (Plannja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts