rataj75 15.12.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Czy ktos uzytkuje meble wypoczynkowe tej firmy ? interesuje mnie komplet skórzany Motion i ciekawa jestem wykonania, użytkowania itd http://cokupic.pl/produkt/AEK-Komplet-wypoczynkowy-Motion-3F11 A może macie jakiegoś innego sprawdzonego producenta sof skórzanych, którego ceny nie zabiłyby na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Niedługo coś napiszę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 15.12.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 majki , a jaką masz lub będziesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamek 15.12.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja mogę polecić kanapy skórzane firmy ETAP - mam narożnik, w sumie dopiero 3 lata ale myślę że skóra jest wysokiej jakości. Konserwujemy 2-3 razy w roku, kolor czarny - nie widać tłustych plam mimo że mój 1,5roczny synek nie oszczędza jej, po pastowaniu specyfikami skóra odrobinkę się świeci i wygląda to bardzo fajnie - nie wiem od czego to zależy ponieważ mój brat ma wypoczynek tej samej firmy w kolorze brązowym ( ta sama skóra) a jest całkowicie matowa - trochę bardziej na tym macie widoczne są tłuste plamy po dzieciakach - fakt że urzytkuje swój zestaw dopiero 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.12.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 majki , a jaką masz lub będziesz miec Niedługo pokażę .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts