olutka75 30.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No własnie- noszę sie z zamiarem zrobienia dekoracji ściennej- albo kupie szablon albo specjalne nalklejki, wolalabym naklejki, ale czy one będą dobrze trzymać sie na ścianie? jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 30.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 O ija też jestem ciekawa,może ktoś się wypowie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 30.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 witam my mamy w domu ściany zdobione malowidłami ale widziałem tez dekoracje naklejane i wyglądają nieźle... - niestety nie wytrzymują próby małych ciekawskich dzieci... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 30.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Myśmy niedawno malowali wzorek na ścianie za pomocą szablonu - grecka meandra. Trochę trzeba się namęczyć, żeby w miarę prosto i estetycznie to wyglądało. Ale efekt końcowy jest zadawalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.09.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 jak ktos sie chce pobawic farbami to proponuje http://www.szabloneria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 01.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A my w pokoiku córci połaczyliśmy dwa w jednym nakleiliśmy naklejki z Kubusiem Puchatkiem i przyjacółmi a proste elementy jak niebo, rzeka namalowaliśmy sami. Na razie wszystko dobrze sie trzyma a córcia jeszcze nie "zdewastowała' swoimi ciekawski rączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 właśnie wczoraj kupiłam naklejki, dziś prawdopodobnie wylądują naścianie. Zobaczymy co z tego wyjdzie . Na początku też miałam zamysł, żeby malować, ale doszłam do wniosku, że nie mam tyle czasu by codziennie iść na budowę i się przy tym "bawić", więc poszłam na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 01.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kurcze te szablony są dosyć drogie. Czy to jest jednorazowego użytku?Jeśli nie, to może zorganizujemy sobie jakiś rynek wtórny czy wymianę wzorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 01.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kurcze te szablony są dosyć drogie. Czy to jest jednorazowego użytku? Jeśli nie, to może zorganizujemy sobie jakiś rynek wtórny czy wymianę wzorów? Nie - one nie są jednorazowe. Ja mam dwa szablony jeszcze dziewicze. Będę się nimi bawić w grudniu - potem chętnie wypożyczę lub wymienię się. A czy są drogie - to zależy od rozmiaru.... Ja mam rozmiary największe - XXL - i to faktycznie już jakaś kwota jest - aczkolwiek chyba nie jest ina zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 01.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Cena nie zaporowa dla 1 sztuki, ale jakby się chciało więcej wzorków to już trochę szkoda .. , także chetnie powymieniam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolka22 01.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A ja szblony do naklejania wczoraj kupiłam w Ikea,mają 3 wzory do wyboru i cena zadowalająca 26zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 01.10.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A kupilas w Ikei szablony czy naklejki w końcu?Bo to nie to samo..Dzięki za wszystkie opinie..a może pokażecie coś konkretnego od siebie z domów, chętnie pooglądami i pewnie nie tylko ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a proszę bardzo. Właśnie wczoraj się nakleiły I nawet jestem zadowolona http://images24.fotosik.pl/93/8d17f7d4123eaec0med.jpg http://images24.fotosik.pl/93/fa395c07f4b12dcdmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolka22 02.10.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 moje z Ikei to naklejki takie cudne maki. DarioAS te twoje naklejki super, sciana nabrała "wyrazu" [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 02.10.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 dARIO- A ILE JEST W KOMPLECIE TAKICH KWIATóW? i W JAKIM Są KOLORZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 w komplecie są cztery sztuki (dlatego tak są ułożone), kupiłam je także w Ikea za niecałe 50 zł. W 10 minut wylądowały na ścianie. Zero brudzenia, męczenia i efekt natychmiastowy . Kolor jest albo czarny albo złotawy. Karolka22 ja też miałam na oku maki . Tylko po pomalowaniu tymi kolorami sypialni zmieniłam koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 03.10.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Qurczę, szkoda, ze nie tych naklejek w brązie..dzięki za porady, dziewczyny..a tak w ogóle, to uważacie, że naklejki będą się dobrze trzymać na ścianie? malunki- wiadomo- są trwalsze, ale pewnie sporo roboty z ich wykonaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Qurczę, szkoda, ze nie tych naklejek w brązie.. dzięki za porady, dziewczyny..a tak w ogóle, to uważacie, że naklejki będą się dobrze trzymać na ścianie? malunki- wiadomo- są trwalsze, ale pewnie sporo roboty z ich wykonaniem.. Firmy sprzedające gotowe naklejki piszą, że to folia matowa samoprzylepna - więc to chyba taka zwykła folia samoprzylepna z rolki jest? Jak masz w pliku obrazek, to można wyciąć ploterem tnącym z folii dowolnego koloru (no może nie pełna paleta, ale sporo kolorów). Nie wiem, jakie są teraz ceny takich usług, jeden cennik w internecie widziałam - 30 zł/m2 (wycięcie, jeśli skomplikowany wzór to więcej) + 10 zł/m2 folia + folia transportowa ok. 12 zł/m2 (chyba że jedna prosta całość, to mozna bez transportowej nakleić). To by dawało na oko ok. 50 zł za m2. Nie wiem, czy to tanio czy drogo, nie mam rozeznania w firmach swiadczących tego typu usługi (dawniej się tym zajmowałam, ale na gładkie powierzchnie, nie ściany). No i jak sie chce cos malutkiego, to trezba pamiętać, że fimy mają tzw. minimalki (czyli zamówienie musi byc powyżej jakijśtam powierzchni czy kwoty, np. co najmniej pół metra). Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 03.10.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 a proszę bardzo. Właśnie wczoraj się nakleiły I nawet jestem zadowolona http://images24.fotosik.pl/93/8d17f7d4123eaec0med.jpg http://images24.fotosik.pl/93/fa395c07f4b12dcdmed.jpg wyglądjaę rewelacyjnie - takie bardzo przestrzenne. Super wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 03.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jacekp71 dzięki za linka... stronka jest super!! DarioAS ślicznie ci wyszły te ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts