Domator38 25.07.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Ja kupiłem takie [LINK DO PRASY CODZIENNEJ] i mały był bardzo zadowolony. Trzymają się ściany solidnie i wyglądają naprawdę porządnie. Fajna sprawa Edytowane 25 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Secundo 15.08.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam,jestem obecnie na etapie urządzania pokoiku dla dziecka. Nie bardzo podobają mi się przeładowane tapety, pomyślałam więc o naklejkach na ścianę, takich jak tutaj: [moderowano linki] Czy ktoś z Was korzysta z takiego rozwiązania? Podoba wam się coś takiego? Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_81 17.08.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 U nas u młodego w pokoju były kiedyś naklejki ale niestety nie wytrzymały jego ciekawości. Nie wiem może to też po prostu jakość tych naklejek. Teraz jak już jest starszy to sam sobie wiesza plakaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowa Alicja 16.09.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 zamiast naklejek fajnym pomysłem są drewniane napisy, można takie zamówić na allegro, albo w sklepach z wyposażeniem wnętrz,a jak się przyklei na masę mocująca to nie zostawiają śladów kiedy już zachcemy je zdjąć, co w przypadku naklejek jest raczej niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 17.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Teraz faktycznie napisy są w modzie. Wyglądają ciekawie, tylko zastanawia mnie, czy nie płowieją szybko i czy się nie odklejają. Bo wiadomo..na początku wszystko super wygląda, tylko dobrze by było, żeby to z parę lat się utrzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka478 18.09.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ja osobiście nie polecam, gdyż szybko zmieniają kolor i nie wyglądają później estetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowa Alicja 22.09.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 nie słyszałam żeby płowiały, w każdym razie u siebie nie zauważyłam, a już trochę czasu napisy wiszą na ścianie. jeśli macie ze sklejki drewnianej to może warto pomyśleć nad nałożeniem jakieś farby albo bejcy? będzie ciekawie wyglądało, w końcu to drewno, można się nim bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania333 12.05.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Można napisy zrobić malowane za pomocą szablonu malarskiego zamiast naklejki, wtedy zdecydowanie dłużej to wytrzyma. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej dzieciaki są ciekawskie i często niszczą naklejki (wiem to autopsji), a malunku nie wykończą łobuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaAnna1 04.08.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, jestem obecnie na etapie urządzania pokoiku dla dziecka. Nie bardzo podobają mi się przeładowane tapety, pomyślałam więc o naklejkach na ścianę, takich jak tutaj: [moderowano linki] Czy ktoś z Was korzysta z takiego rozwiązania? Podoba wam się coś takiego? Do pokoju dziecka znajdziesz tu sporo inspiracji. Mi się szczególnie podobają wzory na ścianę z taśmy malarskiej:spam: Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 10.08.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Na Homebooku jest sporo takich szablonów. Ja zawsze tam w pierwszej kolejności szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszmorek3 28.08.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Czasami w marketach można też znaleźć całkiem ładne naklejki w przystępnej cenie. Nie są one może jakoś bardzo wymyślne, ale wszystko zależy od tego, co kto lubi. Niektórym wystarczą takie proste rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika.g 30.08.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Na Homebooku jest sporo takich szablonów. Ja zawsze tam w pierwszej kolejności szukam. dzięki marzenka co prawda nie znalazłam szablonu który mnie zachwycił, ale znalazłam świetne krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts