Anisia3 11.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 chciałabym też pomalować sobie pokój z jakimś fajnym wzorem szablonu - co do farby to już wiem, ale jak przytwierdzić ten szablon do ściany? taśmą papierową? i jeśli to będzie taki długi szlaczek, to wcześniej narysować linię od poziomicy? Elutku, mozna spróbować taśmą papierową, ale efekty bywają różne. raz się trzyma dobrze, raz farba wpłynie pod spód. Najlepszy, wypróbowany przeze mnie jest specjalny klej do szablonów. Wejdź sobie na moją stronę, link jest pod moimi postami i zobacz. ten niebieski Stamperii. Naprawdę rewelacyjny. Wystarczy raz psiknąć i mozna szablon przeklejać kilka razy, trzyma. Do momentu, aż nie nawłazi na niego paprochów. Wtedy szablon trzeba umyć i spryskać znowu. Ja nie mam w tej chwili tego kleju na stanie, ale możesz zobaczyć jak wygląda. Może gdzieś w swoim mieście znajdziesz. Jeśli chodzi o długie szlaczki to chyba dobrze byłoby zaznaczyć ołówkiem na scianie dwa punkty - początek i koniec szablonu i tak na całej długości gdzie ma byc namalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak w temacie. Kupiłam na allegro naklejki dla córki do pokoju. Miały miec trwałość 3 lata lub wielokrotnego uzytku. Niestety zaczynają się odklejać, na brzegach odstawać od ściany. Ściany są wygipsowane, odmalowane świeżo, nie powinno nic takiego mieć miejsca. A jednak. Co radzicie. Podkleic jakims klejem? Jakim ? Czy co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.08.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wszystko zależy od tego co zamierzasz zyskać. Jeżeli trwałe przymocowanie do ściany - to przykleić. Jeżeli zachowanie ich właściwości (trwałość 3 lata lub wielokrotność użytku) - reklamować u sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 11.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nie wiem, gdzie kupic szablonik z samochodzikiem, ja mam takie dziewczyńskie wzory, ale jedno wiem na pewn - Pod szablon kupowany w hipermarkecie, mający grubośc około 1 mm na pewno wpłynie farba. Im cieńszy szablon tym lepiej. No i powinien całą powierzchnia przylegac do ściany. Najlepsze do malowania są farby akrylowe dostępne w sklepach dla plastyków. dziekuje ANISIA cenna uwaga - zapamietam i zwroce na to uwage przy kupnie mam i autka: http://www.creavea.com/stickers-muraux-vroum-vroum_boutique-acheter-loisirs-creatifs_1780.html dzieki INESO doceniam choc moj francuski jest bezndziejny jednak wydaje mi sie ze to niestety naklejki... choc sliczne i czegos w tym stylu szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 11.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzieki INESO doceniam choc moj francuski jest bezndziejny jednak wydaje mi sie ze to niestety naklejki... choc sliczne i czegos w tym stylu szukam.... I tak byś na francuskiej stronce nie kupiłą Więc w skrócie robi się tak: kopiujesz ten wzór, prosisz kogoś znajomego, zeby obrobił Ci to w Corelu (albo i innym graficznym, nie znam się) i udajesz się do punktu poligraficznego, żeby Ci wycięli ploterem taki wzorek - i już masz szablonik Mniej więcej ja to tak mam zamiar załatwic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 11.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak na to nie wpadlam ok, dodaje stronke do ulubionych i wgrywam Corela reszta mam nadzieje uda mi sie zalatwic przez allegro mieszkam zbyt daleko punktow poligraficznych dzieki INESO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 11.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic się nie martw, ja też, gdybym nie miałą zdolnych kolegów z ploterem, nie wiedziałabym, że można takie czary....Pochwal sie rezultatem koniecznie. Ja dopiero w październiku będę maziac, w związku z tym nadal poszukuję wzoru idealnego (drzewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 12.08.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja bym spróbowała zareklamować. Może to ciut wredne, ale jak sprzedawca będzie "nieugodowy" to powiedz, że napiszesz o wadach naklejek na forach "dzieciowych" itp. Ja też mam naklejki z allegro, ale nic kompletnie się nie dzieje, mimo, że wielokrotnie je przeklejałam (ciągle zmieniała się koncepcja), a w intrukcji było, że można przeklejać max.2-3 razy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 09.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 mikitaA czy mogłabyś mi powiedzieć jakie dokładnie masz te naklejki, bo się własnie przymierzam do zakupu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 09.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja również kupiłam na allegro naklejki wielokrotnego użycia ("dżungla" chyba ) i jestem bardzo zadowolona. Mam je już rok, w międzyczasie odklejałam je i przyklejałam jeszcze raz niektóre i nic sie nie dzieje. martynko1 a może przykleiłaś je na świeżo pomalowaną ścianę? Z tego co pamiętam w instrukcji było napisane, że po malowaniu trzeba odczekać tydzień (albo nawet dłużej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 09.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 powinnaś je oddać niezwłocznie do reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 09.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy były to może takie http://www.allegro.pl/item426581577_naklejki_dzungla_safari_ogromny_zestaw.html albo takie http://www.allegro.pl/item433692437_naklejki_safari_dzungla_sredni_zestaw.html albo takie http://www.allegro.pl/item421475611_naklejki_mega_zestaw_dzungla_safari_ponad_2m.html ohh proszę daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_Gosiek 10.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a ja kupiłam naklejki welurowe i sa superstrona producentahttp://www.klimatydomu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 11.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 filletteja mam u siebie te pierwsze: http://www.allegro.pl/item426581577_naklejki_dzungla_safari_ogromny_zestaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 11.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ohh dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 11.09.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 a ja skorzystałem ze wzoru i namalowałem na ścianie.Nic póżniej nie będe musiał zdzierać czy skrobać a po prostu zamaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 27.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam!Kupiłam do pokoju mojego synka naklejki Krecik bardzo mu się spodobały i proszę was może macie jakiś pomysł co można dorysować aby nie wyglądały trochę sztucznie.Myślałam o drodze po którym jedzie krecik w tym samochodzie.Proszę o poradę bądź jakieś zdjęcia:)http://images37.fotosik.pl/15/a7e74d98089fece2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 27.09.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ile dałaś za te naklejki?? Bo widziałam dziś podobne za 39,90 i zastanawiałam się czy to promocja czy normalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 27.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ile dałaś za te naklejki?? Bo widziałam dziś podobne za 39,90 i zastanawiałam się czy to promocja czy normalna cena. Jak widziałaś takie same to bardzo mało ,Ja kupiłam w L...Marley za 79.90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 27.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 może naklej go tak jakby jechał po listwie przypodłogowej a z samolotem wyżej tak jakby leciał i można domalować chmury łatwym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts