Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mój rozdzielacz co bez zaworków ????

papuch

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szczerze to nie do konća rozumiem- prosisz o poradę a potem nie słuchasz. Tylu ludzi pisało, że jest do dupy a Ty zamiast przełożyc wylewki zalałaś i liczyśz, że będzie ok. Nie będzie. Jak płyta zacznie się grzać i pracować, zobaczysz jak Ci popęka (to jeszcze pikuś)a potem jak będą pękać płytki :( Podejrzewam, że już zawsze mieszkańcy tego domu będą odczuwli skutki tej decyzji.

Pozdrawiam

Szczerze to nie do konća rozumiem- prosisz o poradę a potem nie słuchasz. Tylu ludzi pisało, że jest do dupy a Ty zamiast przełożyc wylewki zalałaś i liczyśz, że będzie ok. Nie będzie. Jak płyta zacznie się grzać i pracować, zobaczysz jak Ci popęka (to jeszcze pikuś)a potem jak będą pękać płytki :( Podejrzewam, że już zawsze mieszkańcy tego domu będą odczuwli skutki tej decyzji.

Pozdrawiam

czarny scenariusz, jak nie będzie skąpiła na porządnych rozdzielaczach z zaworami mieszającymi to jedynym błędem będzie podgrzewanie tego co będzie w tych pokojach stało, i może coś pękać z braku dylatacji

dzięki kajmanxxl że choć trochę mi dodajesz otuchy ;-( Na rozdzielacze nie poskąpię tylko dajcie namiar na to co najlepiej kupić bo jeszcze znowu mi kit zaserwują. Czy ten rozdzielacz 2 w 1 o którym pisał 1950 jest dobrą opcją czy lepiej zostawić ten na grzejniki i dokupić drugi na podłogówkę, zamontować na podłogówce zawór mieszający + pompa, na grzejnikowym- pompa. Podłogę miałam laną anhydrytem i dyletacje sprawdzane przez szefa ekipy- powiedział że wszystko cacy- zresztą mąż robił je sam więc tu mucha nie siada.