bladyy78 20.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Oby Ci ta instalacja działała tak jak należy. Co nagle to po diable ja bym się nie odważył zalewać czegoś czego nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 21.12.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Szczerze to nie do konća rozumiem- prosisz o poradę a potem nie słuchasz. Tylu ludzi pisało, że jest do dupy a Ty zamiast przełożyc wylewki zalałaś i liczyśz, że będzie ok. Nie będzie. Jak płyta zacznie się grzać i pracować, zobaczysz jak Ci popęka (to jeszcze pikuś)a potem jak będą pękać płytki Podejrzewam, że już zawsze mieszkańcy tego domu będą odczuwli skutki tej decyzji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 21.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Szczerze to nie do konća rozumiem- prosisz o poradę a potem nie słuchasz. Tylu ludzi pisało, że jest do dupy a Ty zamiast przełożyc wylewki zalałaś i liczyśz, że będzie ok. Nie będzie. Jak płyta zacznie się grzać i pracować, zobaczysz jak Ci popęka (to jeszcze pikuś)a potem jak będą pękać płytki Podejrzewam, że już zawsze mieszkańcy tego domu będą odczuwli skutki tej decyzji. Pozdrawiam czarny scenariusz, jak nie będzie skąpiła na porządnych rozdzielaczach z zaworami mieszającymi to jedynym błędem będzie podgrzewanie tego co będzie w tych pokojach stało, i może coś pękać z braku dylatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.12.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 dzięki kajmanxxl że choć trochę mi dodajesz otuchy ;-( Na rozdzielacze nie poskąpię tylko dajcie namiar na to co najlepiej kupić bo jeszcze znowu mi kit zaserwują. Czy ten rozdzielacz 2 w 1 o którym pisał 1950 jest dobrą opcją czy lepiej zostawić ten na grzejniki i dokupić drugi na podłogówkę, zamontować na podłogówce zawór mieszający + pompa, na grzejnikowym- pompa. Podłogę miałam laną anhydrytem i dyletacje sprawdzane przez szefa ekipy- powiedział że wszystko cacy- zresztą mąż robił je sam więc tu mucha nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 22.12.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 teraz musisz kupić osobne dla podłogówki kompletne z pompom i zaworem mieszającym, ale które dokładnie to pytaj 1950 bo ja w tym co na polskim runku jest kiepsko się orientuję, Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts