pastorek23 16.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Witam. Chciałem zrobić wizualizacje swojego domu i szukałem jakiegoś programu. Wybrałem TURBOFloorPlan3D Home & Landscape PRO lecz nie mogę znaleźć żadnej pomocy technicznej w języku polskim. Zna ktoś ten program. Mam problem z ustawianiem okien. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.12.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 No kolego, niezły eufemizm: "wybrałem"... Skoro się zdecydowałeś i "wybrałeś" raczej zupełnie niepopularny program z amerykańskiej linii "Home Planner" nie spodziewaj się odpowiedzi na takie pytania. Masz trzy wyjścia: 1. Albo będziesz tak długo siedzieć aż Ci się uda i coś wykombinujesz, 2. albo przesiądziesz się na coś bardziej popularnego, bo miłośników np. takiego Sweet 3D Home to na FM znacznie szybciej znajdziesz. Program jest darmowy więc nie będziesz musiał nic "wybierać", 3. albo problemy z obsługą programu skłonią Cię aby wreszcie nauczyć się angielskiego, 4. albo dajesz sobie siana z wizualizacjami i dasz zarobić ludziom, którzy się na tym znają... Pozdrawiam Ostrowiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts