aaroncio 16.12.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Założyłem wątek na którym osobnicy typu perm, pepeg z gumy i inni sfrustrowani, będą mogli opluwać mnie i innych jeżeli oczywiście wyrażą na to zgodę. Może w ten sposób da się normalnie porozmawiać, nawet ostro pospierać ale bez używania inwektyw i epitetów pod adresem adwersarza. Może osoby które mają ochotę coś powiedzieć, nie będą się obawiały tego , że zostaną obrzucone błotem i odczłowieczone przez forumowych terrorystów. Będzie to być może też dobre miejsce do lektury epitetów i obelg, których ja sam nie byłbym w stanie wymyślić. Tak więc zapraszam opluwaczy, aby pluli ile wlezie. Jak się wyszczekają, to może da się z Nimi normalnie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Założyłem wątek na którym osobnicy typu perm, pepeg z gumy i inni sfrustrowani, będą mogli opluwać mnie i innych jeżeli oczywiście wyrażą na to zgodę. Może w ten sposób da się normalnie porozmawiać, nawet ostro pospierać ale bez używania inwektyw i epitetów pod adresem adwersarza. Może osoby które mają ochotę coś powiedzieć, nie będą się obawiały tego , że zostaną obrzucone błotem i odczłowieczone przez forumowych terrorystów. Będzie to być może też dobre miejsce do lektury epitetów i obelg, których ja sam nie byłbym w stanie wymyślić. Tak więc zapraszam opluwaczy, aby pluli ile wlezie. Jak się wyszczekają, to może da się z Nimi normalnie porozmawiać A kogo ty interesujesz? Pisz sobie co chcesz, nikt ci nie odpowie. Jesteś nudny i mało oryginalny. Kto będzie sie takim przejmował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 16.12.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A kogo ty interesujesz? Pisz sobie co chcesz, nikt ci nie odpowie. Jesteś nudny i mało oryginalny. Kto będzie sie takim przejmował? Dla takich jak Ty i Pepeg, jestem jak chleb powszedni. Nie potraficie żyć bez tego, jak komuś nie naubliżacie. Jak nie ja to inni będą Waszymi ofiarami, ale mnie być może w przeciwieństwie do innych to niesamowicie bawi. Czym bardziej się produkujecie w ubliżaniu, tym większą mam satysfakcję z tego jak się kompromitujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dla takich jak Ty i Pepeg, jestem jak chleb powszedni. Nie potraficie żyć bez tego, jak komuś nie naubliżacie. Jak nie ja to inni będą Waszymi ofiarami, ale mnie być może w przeciwieństwie do innych to niesamowicie bawi. Czym bardziej się produkujecie w ubliżaniu, tym większą mam satysfakcję z tego jak się kompromitujecie. Nie wymyślaj sobie tego czego tu nie ma. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? NUDNY jesteś i nikogo tu nie obchodzisz. Ciężko to zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 16.12.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Nie wymyślaj sobie tego czego tu nie ma. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? NUDNY jesteś i nikogo tu nie obchodzisz. Ciężko to zrozumieć? Jednak można rozmawiać normalnym językiem, nie ubliżać. Potrafisz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 16.12.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Nie wymyślaj sobie tego czego tu nie ma. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? NUDNY jesteś i nikogo tu nie obchodzisz. Ciężko to zrozumieć? aroncio a można opluwać innych? np. perma? facet ma jakieś kompleksy, po raz enty pisze do ciebie że go nie obchodzisz, a jednak dalej odpisuje, face ma nierówno pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 17.12.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 aroncio a można opluwać innych? np. perma? facet ma jakieś kompleksy, po raz enty pisze do ciebie że go nie obchodzisz, a jednak dalej odpisuje, face ma nierówno pod sufitem Proponuję zostawić fachowcom, to co umieją najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.12.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Założyłem wątek na którym osobnicy typu perm, pepeg z gumy i inni sfrustrowani, będą mogli opluwać mnie i innych jeżeli oczywiście wyrażą na to zgodę. Może w ten sposób da się normalnie porozmawiać, nawet ostro pospierać ale bez używania inwektyw i epitetów pod adresem adwersarza. Może osoby które mają ochotę coś powiedzieć, nie będą się obawiały tego , że zostaną obrzucone błotem i odczłowieczone przez forumowych terrorystów. Będzie to być może też dobre miejsce do lektury epitetów i obelg, których ja sam nie byłbym w stanie wymyślić. Tak więc zapraszam opluwaczy, aby pluli ile wlezie. Jak się wyszczekają, to może da się z Nimi normalnie porozmawiać - Sądzisz , że oni są tylko sfrustrowani ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.12.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 nie mam nic do aaroncia bo jestem w sumie nowy na forum muratora i nie wiem kto zacz , ale jeśli chodzi o obelgi to chciałbym zacytować pewnego człowieka , ojca mojego kolegi który był wspaniałym człowiekiem - świeć panie nad jego duszą , który to człowiek był niezmiernie pokojowo nastawioną jednostką ale jak się zdenerwował na kogoś tojednym tchem mówił coś takiego- ORZESZTYMIĘKKIMCHUJEMROBIONYPRZEZKOŃSKĄPIZDĘPRZECIĄGNIĘTY i zazwyczaj od razu lał w pysk ,to było wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 18.12.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.12.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 19.12.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 trzeba być niezłym bufonem, żeby przypuszczać, że ktoś zechce na ciebie pluć..... żeby być oplutym, to trzeba sobie chłopcze zasłużyć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.12.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 nikogo tu nie obchodzisz. a to dlaczego piszemy w imieniu wszystkich? dodajemy sobie mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.12.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a to dlaczego piszemy w imieniu wszystkich? dodajemy sobie mocy? A ciebie aroncio interesuje? To podyskutuj z nim bo on wyraźnie cierpi na brak zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 20.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dziękuję za rady z kim mam dyskutować ale ich nie potrzebuję. A na przyszłość nie wypowiadaj się m.in. w moim imieniu ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.12.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dziękuję za rady z kim mam dyskutować ale ich nie potrzebuję. A na przyszłość nie wypowiadaj się m.in. w moim imieniu ok? Nie wypowiadam się w twoim imieniu. Wogóle nie wiedziałem że istniejesz. Aroncio pisze i jakoś nikt nie odpowiada. Ty również. O czym to świadczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.12.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Aroncio pisze i jakoś nikt nie odpowiada. Ty również. O czym to świadczy? że oni też mają, tak jak Włodzio, spryskane mózgi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Ty w zabek czesany warszawiak za pięc zloty.Pisz za siebie.I głeboko oddychaj Raka masz jak banku. (nie zapomnij. -od pryskania)Bar ,stront, aluminium tym sypia Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Włodek W. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 21.12.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 (edytowane) no i wątek się na coś przydał, może dzięki temu będzie mniej obrażania w innych tematach. Edytowane 21 Grudnia 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 21.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no i wątek się na coś przydał, może dzięki temu będzie mniej obrażania w innych tematach. jakiego obrażania ? ? ? sądzisz, że ktoś ze spryskanym mózgiem , będący pośmiewiskiem Forum , jest w stanie kogoś obrazić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts