danielon 16.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 WItam, moje pytanko brzmi: czy mogę kleić nowe płyteczki w łazience na stare które bardzo dobrze trzymają sie na ścianie?? trzeba je matowić przed klejeniem czy nie?? słyszałem pare wersi jedni mówią że można jedni że nie.. i stąd moje pytanko. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 16.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dwa lata temu zrobiłam remont łazienki skuwając podłogę, natomiast na ścianę kładłam na stare płytki. Nie pamiętam nazwy, ale kupowałam specjalny klej. Nic ze starymi płytkami nie robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 możesz, zrobiłem tak z płytkami w kuchni (ściany i podłoga), dwa lata temu, trzyma do dziś ok, na kleju elastycznym cekol c-11, wcześniej płytki dokładnie umyte (kuchnia) i zagruntowane gruntem cekol gs-83 kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 16.12.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Możesz tak układać - musisz wcześniej zagruntować (grunt firmowy - Atlas, Ceresit) powierzchnię oraz użyć kleju elastycznego - np. Atlas Plus, CM 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts