oleszka 16.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Witam.Prosze o radę dotyczącą rozkręcenia baterii.Posiadam tradycyjną dwuzaworową, ale typu retro/producent tres/, jeśli to ma jakieś znaczenie, a zdaje się że ma, niestety.Miedzy pokrętlem a następnym elementem lekko wyciekała woda.Chciałem sprawdzić , co jest przyczyną/np.głowica czy inny element/.Wyjąlem "wierzchnią "zatyczkę, odkręciłem śrubę wewnatrz pokretła, ale niestety, mimo wielu prob, nie udało się mi zdjąc tego pokrętła.Jaka jest tego przyczyna?Czy to jest może taka konstrucja tych baterii, albo ja nieumiejętnie do tego podszedłem?prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 16.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Dla postronnego czytelnika twoje pytanie brzmi mniej więcej tak: Mam takie "coś" i jak to mogę naprawić? Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Spotkałem kiedyś pokrętła ,które miały taki "żabek " na wieloklinie. Trzeba mocno , sciągnąć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts