xyzv 16.12.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Przymierzam się do zakupu ok. 30 m^2 deski podłogowej. Początkowo w oko mi wpadł bambus i czereśnia. O bambusie czytałem jednak, że jest dosyć problematyczny,czereśnia z kolei ma stosunkowo niską twardość.... Nieźle również wyglądają ciemniejsze odmiany dębu oraz ciemne, egzotyczne drewno (np. merbau, jatoba, palisander,teak), niestety w przypadku "sortów" na które mnie stać są duże rozbieżności w kolorze,a ja chciałbym ich (tj.dużych rozbieżności) uniknąć. Chciałbym się zmieścić w 150-160 zł. za m^2 deski lakierowanej (w tym niezbędne materiały do jej położenia). Grubość: 14-15 mm, 1 - lamelowa. Czy jesteście w stanie doradzić jakiś sklep w Warszawie/jej wschodnich okolicach? Od jakiego producenta kupić najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts