kokiel 17.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam,Przymierzam się do zakupu kotła do nowo budowanego domu (120 m2) i bardzo zainteresował mnie kocioł CHT Futura Econo Mini 16KW.Kocioł ma ogrzewać zarówno co. jak i cwo (zbiornik max 100l).Proszę o opinie na temat tego kotła użytkowników, instalatorów nt. między innymi awaryjności, trudności w regulacji, spalania, jak ze zrywaniem zawleczki itp.Czy to Waszym zdaniem dobry zakup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 12.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak econo mini, to ten z podajnikiem na ekogroszek, ogólnie Cichewicz ma dobrą opinie na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 12.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam, Przymierzam się do zakupu kotła do nowo budowanego domu (120 m2) i bardzo zainteresował mnie kocioł CHT Futura Econo Mini 16KW. Kocioł ma ogrzewać zarówno co. jak i cwo (zbiornik max 100l). Proszę o opinie na temat tego kotła użytkowników, instalatorów nt. między innymi awaryjności, trudności w regulacji, spalania, jak ze zrywaniem zawleczki itp. Czy to Waszym zdaniem dobry zakup ? Dla nowego domu na 120m2 lepsza moc 12kW, 16kW ma już sporawy zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 01.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 wole ultime cichewicza tam mozna dorzucic podajnik na pelet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola87rr 30.09.2011 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 według mnie zakup jak najbardziej trafny, bo ten kocioł to akurat długo trzyma równą temperaturę, wyjątkowo długo, no i cichewicz ma długą gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts