kurm28 17.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 WtamMam lamerskie pytanie, ale w hurtowni gdzie dzwoniłem pan był nim zdziwiony, więc moze i pytanie jest dziwne... chociaż wg mnie nie jest.Otóz mam podlicznik dwutaryfowy - (taki zwykły mechaniczny z tarczą ), który sobie kupiłem do domu, zeby kontrlowac zużycie prądu na PC.Na razie licznik mierzy zuzycie tylko w jednej taryfie, przez co nie widze ile energi idzie w I a ile w II taryfie. Pytanie - co musze dokupić, zeby licznik zaczał przełaczać się o zadanej godzinie w II taryfę.Zakładam, ze jakiś zegar... ale jaki? O co pytać w sklepach? Dziekuje pzdrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 17.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Po prostu brakuje Ci zewnętrznego zegara sterujący do licznika dwutaryfowego np.: http://www.fif.com.pl/produkt/38/631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurm28 17.12.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wielkie dzieki.Teraz wiem czego szukać. pzdrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts