T i A 20.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Co złego wg mojej oceny w innych materiałach to pisałem ale to podkreślam moja ocena (choć też wynika z właściwości fizycznych) i nie będę miłośnikom Alfa Romeo udowadniać ,że Audi solidniejsze. Tak tylko Alfa Romeo mają dusze są przepiękne w każdy calu,a dzwięk silników to symfonia.Każda Alfa jest piękniejsza od poprzedniej ,która Ci się wydaje nie do poprawienia.Audi to przeciętniak,tylko jeden model zasługuje wielki szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 20.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Sorry dwa modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ...i nie będę miłośnikom Alfa Romeo udowadniać ,że Audi solidniejsze. . No bo tak nie jest Tak tylko Alfa Romeo mają dusze są przepiękne w każdy calu,a dzwięk silników to symfonia.Każda Alfa jest piękniejsza od poprzedniej ,która Ci się wydaje nie do poprawienia.. Miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 21.01.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 murarz jest od murowania nie narzekania na material! a woli scislosci porownanie do aut trafne ja i tak bym podkreslal iz alfa ciekawa i historie ma barwna postawil bym i tak na audi - solidniejsze zdecydowanie tak porownujac materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 22.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jedyny minus jaki widzę dla mnie to to trudność w obróbce i narzekania murarzy,że ciężkie. Niestety narzekania murarzy często mogą przełożyć się na jakość wykoniania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 24.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 to jak taka ekipe sie bierze co narzeka na material to ja im podziekuje, panienki nie pracownicy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 24.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Niestety narzekania murarzy często mogą przełożyć się na jakość wykoniania:) To wtedy po pierwszych paru m2 przekłada się to,że nie są na budowie tyljko poza nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 24.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A mogę wiedziec co reprezentuje w tej dyskusji Alfa a co Audi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 26.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 tak padlo wiec podchwycilem, jak dla mnie bk tak wlasnie sie kojarzy jako solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 26.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 mi bk kojarzy się zawsze z taką właśnie dobrze wykonaną pracą. Bo i czysto i bezproblemowo i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts