Robert999 17.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam.Mam następujące pytanie:Czy mogę zacząć układać wełnę na poddaszu jeśli nie mam jeszcze okien,wylewek,tynków,i podbitki dachowej (stan surowy otwarty),.Chciałbym sobie przez zimę ocieplić poddasze a na wiosnę ruszyć z dalszymi pracami.I jeszcze jedno czy profile na ścianach skośnych muszą też być założone jeśli krokwie idą ok. 30cm od ściany.Proszę o radę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_cinas 21.12.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Absolutnie NIE. To co zrobisz potem zdejmiesz i wywalisz na śmietnik. Ocieplenie poddasza robisz po oknach, dachu, tynkach i wylewkach jakoś najlepiej 2-3 miesiące po tynkach i wylewkach. Jak zrobisz teraz to wełna ci zawilgotnieje o ile ktoś niej nie ukradnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 21.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Nieeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 27.12.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Absolutnie NIE. To co zrobisz potem zdejmiesz i wywalisz na śmietnik. Ocieplenie poddasza robisz po oknach, dachu, tynkach i wylewkach jakoś najlepiej 2-3 miesiące po tynkach i wylewkach. Jak zrobisz teraz to wełna ci zawilgotnieje o ile ktoś niej nie ukradnie. Zakładając, że leży dach i nie ma złodziei, możesz mi wytłumaczyć, dlaczego nie ??? Zawilgocenie wełny szklanej, przecież nie jest problemmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 28.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jeśli nie jest problemem to co się stanie jak złapie wilgoć? odp może być ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 10.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jeśli nie jest problemem to co się stanie jak złapie wilgoć? odp może być ciekawa. Nic się nie stanie, wełnę szklaną możesz zlać wodą, ścieknie, odparuje i dalej będzie znakomicie izolować, inaczej wełna minerala (kamienna), z niej zrobi się błotko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 10.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nic się nie stanie, wełnę szklaną możesz zlać wodą, ścieknie, odparuje i dalej będzie znakomicie izolować, inaczej wełna minerala (kamienna), z niej zrobi się błotko:) Autor tematu nie napisał słowa o wełnie szklanej - myślę że nie o takiej myślał.Odpowiedzi początkowe były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts