mareks_ 18.12.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Witam. Mam za sobą stan surowy zamknięty i trwa wykonywanie instalacji.Wykonawca instalacji CO zaproponował mi sterownik DIgitime 600 do regulacji temperatury. Przeczytałem instrukcję i mam mieszane uczucia. Mianowicie brakuje mi funkcji ustawiania różnej temperatury w różnych porach dnia. Na sterowniku można ustawić tylko 2 temperatury (noc/dzień) i pomiędzy nimi wybierać. Ja chciałbym mieć możliwość ustawienia sobie wyższej temperatury rano kiedy wstajemy, bierzemy kąpiel, itp. a później trochę niższej i najniższej w nocy. Czy ktoś może polecić sterownik dysponujący takimi możliwościami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareks_ 18.12.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Ja chcę mieć conajmniej 3 różne temperatury. Np. od 7-9:00 24 stopnie. Później do 21-ej 22 stopnie i od 21-szej do 7-mej 19 stopni. Tego digitime nie oferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareks_ 24.12.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Czy ja coś za bardzo chcę kombinować? Czyżby nikt nie miał takich potrzeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 24.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Skoro lubisz kombinować, to proszę bardzo - cztery zakresy temperatur: 1) zainstaluj dwa sterowniki, 2) połącz je równolegle, 3) napisz nam czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareks_ 30.12.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Zamontowanie 2 sterowników faktycznie da możliwość ustawienie 4 temperatur ale rozwiązanie prowizoryczne. Nie ma gotowego sterownika z kilkoma zakresami temperatur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts