japoni 18.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, Posiadam w salonie wneke o szerokosci 60 cm , glebokosci 180 cm i wysokosci 255 cm. Zastanawiam sie jak najlepiej moznaby taka przestrzen zagospodarowac? Myslalem o czyms w rodzaju szafy / stelazu z polkami ktore po otwarciu drzwiczek wysuwalyby sie na szynach +/- kolkach do pokoju, tak ze mialbym do wszystkiego latwy dostep. Bylbym wdzieczny za podsuniecie pomyslow odnosnie rozwiazan technicznych, ewentualnie kontakt do stolarza ktory bylby w stanie taka wysuwna szafe wykonac. Jan Edytowane 18 Grudnia 2010 przez japoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Mi kojarzy sie tylko Cargo, popularnie stosowane w kuchni. Wysuwa sie wlasnie do przodu wszystko naraz, ale na pewno sa na to jakies okreslone szerokosci i wysokosci. Ewentualnie cargo w srodku moze byc troche mniejsze, a czolo widoczne w pokoju(front) troche szersze aby to wyrownac. Najlepiej poszukaj firm, ktore robia meble do garderoby i kuchni, na pewno podziela sie spora wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, Posiadam w salonie wneke o szerokosci 60 cm , glebokosci 180 cm i wysokosci 255 cm. Zastanawiam sie jak najlepiej moznaby taka przestrzen zagospodarowac? Myslalem o czyms w rodzaju szafy / stelazu z polkami ktore po otwarciu drzwiczek wysuwalyby sie na szynach +/- kolkach do pokoju, tak ze mialbym do wszystkiego latwy dostep. Bylbym wdzieczny za podsuniecie pomyslow odnosnie rozwiazan technicznych, ewentualnie kontakt do stolarza ktory bylby w stanie taka wysuwna szafe wykonac. Jan Przerabiałem ten temat w skali 1:2 w łóżku piętrowym dziecka . Szafeczka 60cm szeroka, 120 głęboka i 125 wysoka, na super fajnych kółkach łożyskowanych. Trzeba było chłopa żeby to wyciągnąć. Jeden magik proponował mi swoje rozwiązanie, bo nie znalazłem wtedy żadnego systemu, ale chciał takie pieniądze, że w końcu rozebrałem łóżko. PS jest podobny system dla szaf archiwalnych, może coś z tego dałoby się przerobić. Edytowane 18 Grudnia 2010 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts