andopo 19.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Witam,do szpachlowania ścian użyłem tradycyjnej szpachli (wybrałem megaron super finisz gt120), jaki jest mniej więcej całkowity czas wyschnięcia szpachli - kiedy będzie można ją zeszlifować. Producent podaje, że czas wiązania szpachli to 1,5 godziny, ale to chyba nie to samo co wyschnięcie? Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.12.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 szpachla będzie sucha wtedy kiedy wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andopo 20.12.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 domyślam się, że będzie sucha jak wyschnie, ale jak to sprawdzić? Myślałem, że po kolorze, ale miejscami jest biała, a miejscami pomarańczowa (a może żółtawa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts