barwinex 19.12.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Witam , jestem nowym uzytkownikiem forum prosze o pomoc i opinie na temat obróbki na dachu który jest u mnie wykonwany , mam zastrzezenia co do wykonania w szczególnosci do obróbki i tu pytanie podstawowe dlaczego nie mam załozonej wiatrownicy i co to za rodzaj obróbki w załaczeniu zdjecia , czy to jest dopuszczalne ... takie wykonanie .Dziekuje za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 19.12.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Nie widzę błędów. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwinex 19.12.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dziekuje zaodpowiedz ,ale najbardziej zastanawia mnie ta wiatrownica nie ma zakonczenia w postaci kątownika ... tylko jakaś zawinieta końcówka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 19.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 na załaczonym obrazku jest wiatrownica montowana na blache , na plus jesli chodzi o to ze mozna zakryc cietą blache, oraz niewielkie krzywizny , natomiast dekarze zamontowali wiatrownice montowaną do lat pod blache, oba rozwiazania dobre , jesli chodzi o szczelnosc to podobnie to wyglada, natomiast wiatrownice montowana na blacvhe zdecydowanie mniej wygodnie sie montuje gdyz przewanioe trzeba wejsc na blache. generalnie tak jak pisze JAN wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwinex 20.12.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 dzięki za odpowiedz, wnikam tak bo to dla mnie nauka tez .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barwinex 20.12.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Jeszcze jedno pytanie czy takie zakonczenie jak na zdjeciach i wpuszczenie membrany do rynny jest prawidłowe? bo cos mi sie wydaje ze nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 21.12.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 to gdzie wg Ciebie ta membrana powinna wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 21.12.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Tego nie widać na zdjęciach. Folia powinna być przyklejona na pas PODRYNNOWY. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts