ebula 19.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Zapraszam do komentowania różnych pomysłów i rozwiązań Liczę na Wasze wsparcie Pozdrawiam, EwaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 to ja bede pierwsza jezeli babcine klimaty to bede podgladac ! moze za duzo nie doradze bo sama jestem zielona w tematach budowlanych ale kibicowac bede napewno jezeli mozesz wrzuc wiecej zdjec z budowy i materialow wykonczeniowych jakie wybralas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A ja druga Piękne wnętrza się zapowiadają - moje klimaciki Do dolnej łazienki polecam Ceramiche Grazia - ma akurat podobnej wielkości kwadraty - 13cmx13cm. Bardzo ładne, tylko nie są tanie. Jak Ty robisz te projekty? Masz jakiś program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 04.01.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 gogulek, monia i marek witajcie w moich niskich progach :) Co do projektów to szukam po necie i ściągam wszelkie darmówki No więc tak: Na stronie BRW znajdziecie 3d-creator-a bardzo fajny jest power net + co chwilkę robią nową wersję więc szukajcie najnowszej na stronie paradyża można też ściągnąć program i w nim głównie łazienki projektuję Jest też kichen draw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 to chyba by mnie przerosło szkoda, bo właśnie nad kuchnią dumam... A u Ciebie zapowiada się ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.01.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ja tez sie do tego nie nadaje istna czarna magia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 06.01.2011 01:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A ja to uwielbiam . Czasem myślę nawet o zmianie zawodu - takie przyjemne z pożytecznym Z drugiej strony zakręciłam się w projektowaniu i miałam chyba z 10 zaprojektowanych pomysłów no i decyduj się tu teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Jeśli mogę coś podpowiedzieć... Zauważyłam, ze chcesz dać sporo płytek drewnopodobnych Woodentic. Moim zdaniem, jeśli chcesz uzyskać przytulny, ciepły klimacik lepsze byłyby Stonewood - są bardziej postarzane, naturalne, jak drewno. Woodentic wg mnie są zbyt 'panelowe'. To oczywiście moje zdanie, ale zobacz w jakimś salonie płytek Stonewood o symbolu 03 (piękny, ciepły, naturalny odcień). Cenowo są też nieco tańsze, jeśli kupisz w sklepie internetowym. Znalazłam w jakimś sklepie dla zobrazowania http://www.irena-wnetrza.pl/asortyment/nowa-gala/stonewood-plytki-podlogowe-plytki-scienne-mozaika/115 Oczywiście można je znaleźć w lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 06.01.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Jeśli mogę coś podpowiedzieć... Zauważyłam, ze chcesz dać sporo płytek drewnopodobnych Woodentic. Moim zdaniem, jeśli chcesz uzyskać przytulny, ciepły klimacik lepsze byłyby Stonewood - są bardziej postarzane, naturalne, jak drewno. Woodentic wg mnie są zbyt 'panelowe'. To oczywiście moje zdanie, ale zobacz w jakimś salonie płytek Stonewood o symbolu 03 (piękny, ciepły, naturalny odcień). Cenowo są też nieco tańsze, jeśli kupisz w sklepie internetowym. Znalazłam w jakimś sklepie dla zobrazowania http://www.irena-wnetrza.pl/asortyment/nowa-gala/stonewood-plytki-podlogowe-plytki-scienne-mozaika/115 Oczywiście można je znaleźć w lepszej cenie Dzięki za info . Niestety cena tego gresu jest powyżej 100 zł. My zapłaciliśmy za beige dużego 88zł z i tak to było dla nas o wiele za dużo. Więc dalsze przesuwanie granicy raczej jest nie możliwe.... Ale wezmę mojego mężusia i zobaczymy bo czasem jego decyzje mnie zaskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Można znaleźć za około 50zł, ale w sklepach internetowych lub na allegro Ja pytałam i można dostać ten kolor, bo też byłam zainteresowana, żeby zrobić tymi płytkami schody do piwnicy Widziałam je też na żywo - są naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Tu masz link do aukcji : http://allegro.pl/gres-szkliwiony-sw-stonewood-07-nowa-gala-30-60-i1383190289.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Jeszcze tutaj - I gat.http://allegro.pl/nowa-gala-stonewood-plytki-cer-64-100-leszno-i1365518176.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 06.01.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Jeszcze tutaj - I gat. http://allegro.pl/nowa-gala-stonewood-plytki-cer-64-100-leszno-i1365518176.html Bardzo Ci dziękuję za poszukiwania dla mnie. Tylko widzisz, te tańsze płytki to rozmiar 30x60 a ja sobie myślę, że najlepiej deski imitują dłuższe płytki i właśnie z tej serii są piękne ale już w cenie 105 zł :/. Chyba zostanę przy woodenticu. A za momencik wstawię zdjęcia z dzisiejszych dylematów . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Teraz doczytałam, że już kupiliście Woodentic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 07.01.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Teraz doczytałam, że już kupiliście Woodentic No kupiliśmy do większości pomieszczeń tylko do salonu nie było więc jeszcze jesteśmy w trakcie podjęcia ostatecznej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuratna kasia 10.01.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 witamnie wiem czy otrzymałaś moje poprzednie wiadomosci bo szwankuje mi często internet .Więc w skrócie budujemy tez akuratny wiec jesli możesz to odezwij sie prosze na gg 12264954 lub [email protected]-pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 11.01.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witam nie wiem czy otrzymałaś moje poprzednie wiadomosci bo szwankuje mi często internet .Więc w skrócie budujemy tez akuratny wiec jesli możesz to odezwij sie prosze na gg 12264954 lub [email protected]-pozdrawiam Kasia Odpisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuratna kasia 11.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 hej powiedz mi nie masz wrażenia że w tych naszych projektach sa małe kuchnie i salon?my jestesmy narazie na poczatkowym etapie i powiem ci szczerze ze jak jade na budowe to mam wrazenie ze to wszytsko jest wielkosci garazu a nie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 11.01.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 hej powiedz mi nie masz wrażenia że w tych naszych projektach sa małe kuchnie i salon?my jestesmy narazie na początkowym etapie i powiem ci szczerze ze jak jade na budowe to mam wrazenie ze to wszytsko jest wielkosci garazu a nie domku No niestety nie jest to duży domek - salon + kuchnia to 35mkw. W niektórych projektach sam salon to ok 40 mkw i taki podobno jest najlepszy. My szukaliśmy właśnie takiego niedużego domku, chociaż po przeróbkach wyszedł ogromniasty (mamy pod całym domem piwnicę a w garażu zrobił się duży pokój na potrzeby męża ) ale mimo wszystko pomieszczenia są dość małe ale cały czas liczę na ich przytulność. o do parteru to już sobie obmyślam przebicie do pokoiku na parterze i wtedy kominek nie rogowy tylko na ścianie i w tym przedłużeniu kącik wypoczynkowy a bliżej kuchni jadalnia i będzie dość miejsca. Ale to dopiero jak się dzieci wyprowadzą więc przy remoncie za jakieś 15 - 20 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 05.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja bym dala bez do salonu. Zastanowcie sie tez nad tapeta. Wedlug mnie idealnie nadaje sie do klasycznych wnetrz, stwarza cieply, przytulny nastroj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts