baba na budowie 05.08.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nie doczytalam wczesniej, ale ten pomysl z bordo tapeta w bezowe kwiaty i resztabez wydaje mi sie bardzo dobry. Tym bardziej, ze drzwi, podloga, komoda a moze i kuchnia beda/sa w brazach srednich i ciemnych. Ta odrobina bordo bardzo ociepli, przelamie brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 28.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam, Piękny Twój domek się zapowiada.. Piękne masz meble w kuchni (nota bene ja mam w bardzo podobnym stylu). Proszę powklejaj inspirację kominka, na której ma być ścianie?, gdzie kanapy? gdzie tv? w jakich kolorach zasłony (bo widziałabym zasłony w oknach w takim saloniku), czy masz jakieś obrazy? Jakie oświetlenie? Pięknie w takim salonie będzie prezentować się tapeta - tylko trzeba poszukać odpowiedniej. Czy kolor ścian w salonie jest do zmiany czy na razie musi zostać ta żółć? Szkoda, że ja wcześniej nie widziałam Twojego dziennika... Pozdrawiam btw. jak wysoki jest salon? skoro masz tą rurę od rekuperatora to czy nie dało się obniżyć całości sufitu kg? szczerze Ci powiem, że nie pasuje taka zabudowa kompletnie.., a przynajmniej trzeba było jej tak nie eksponować tą zielenią... No to do napisania ps. nie krytykuję, chciałabym pomóc, bo uwielbiam takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 28.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Widziałabym u Ciebie w kuchni taką lampę: http://oswietlenie.dom.pl/7521-lampa-wiszaca-descartes.html - warto byłoby ją wziąć po uwagę, bo świetnie będzie pasować ..aaaaaaalbo ta kolekcja: http://allegro.pl/listing.php/search?string=RUSTIKA&us_id=75953&country=1 Edytowane 28 Grudnia 2011 przez magduska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 28.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ebula, proszę wstaw lepsze zdjęcia tego Waszego kompletu wypoczynkowego.. - jakie tam są kolory? rozumiem, że ten komplet trzeba wpasować w ten salonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiaasia 20.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mam pytanie o płytki affron czy się je dobrze kładło czy nie były krzywe i jakie są w utrzymaniu czystości bo myślę aby je dać do korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts