cieszynianka 11.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Powinien być w zmywarce wskaźnik braku soli i nabłyszczacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 11.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ...wybrałam łyżką prawie 3 szklanki tej cho..... soli !.. gdzie ta sól była wsypana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 11.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to w takim razie proszę cię podaj mi linki do tych watków bo ja nie mam czasu żeby szukać a tak na marginesie kto pyta nie błądzi Przestudiuj instrukcję obsługi, a jeśli nie dojdziesz sama do przyczyny - zadzwoń do serwisu. Jeśli nie masz czasu - tak będzie najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
expert użądzen agd 07.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jestm expertem i wiem że bosch jest lepszy niż electrolux mimo wszystko wiem ze przyczyną tego ;dodano nieodpowiedni środek czysczący naczynie nienadaje się do mycia mechanicznego,za duza dawka plynu nablysczającego za duza dawka soli specjalnej powidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 07.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jestm expertem i wiem że bosch jest lepszy niż electrolux mimo wszystko wiem ze przyczyną tego ;dodano nieodpowiedni środek czysczący naczynie nienadaje się do mycia mechanicznego,za duza dawka plynu nablysczającego za duza dawka soli specjalnej powidzenia ____________________ EKSPERCIE co to sa 'UŻĄDZEN'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 07.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kostki są wygodne, ale większość jednak zdecydowanie woli osobne produkty - lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 07.01.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 EKSPERCIE co to sa 'UŻĄDZEN'? Nie eKspercie ino eXpercie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 07.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A może ÓŻONDŻEN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 07.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 'Ekspert' musi byc z najwyzszej polki! Mnie nie stac na takiego;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 07.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A może ÓŻONDŻEN ? no na to bym nie wpadla:):) Swietne! Cos eXpert od 'użądzen' milczy;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jak w temacie. Od kilku dni moja zmywarka na programie 60 st pod koniec zmywania zaczyna pyrkotać. Tak jakby gotowała wodę albo coś. już dysz nie używa ale ewidentnie grzeję wodę do pary potem wypuszcza ją bezproblemowo i pyrkocze dalej (suszy). Co jej dolega?Marka whirpool, 3 latka.Psuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 widzę, ze nikt nie miał takich problemów albo nikt tu nie zagląda help ona dalej pyrkoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Moja też pyrkocze i jeszcze warczy. Jak znajdę chwilę to wezwę serwis do tego całego whipolowego sprzętu który różne dziwne dźwięki wydaje, koszmar jakiś. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 23.12.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Od ilu dB nie slychac zmywarki w salonie?Ikeowskie zmywarki maja 50-52 dB, a mozna kupic takie 42 dB tylko czy warto przeplacac? Obecna zmywarka gdyby nie to, ze jest w zamknietej kuchni to by byl koszmar.... co polecacie z cichych urzadzen za ok. 1500 zl? Ja niby kupuje ta... Hoover HOD 85 http://www.skapiec.pl/site/cat/300/comp/747816_techniczne ktos zna? Edytowane 23 Grudnia 2010 przez kurt76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.12.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Ikea jest bardzo głośna, zawału można dostać jak blisko jesteś a ta rzuci wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 ale ta moja był cicha. Aż do teraz!A teraz wydaje dzwieki, jakby gotowała wodę i to tylko na jednym programie, na innych nie cuduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 24.12.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Przed wezwaniem serwisu sugeruję dokładnie wyczyścić wszystkie filtry... Jest to jedyna rzecz jaką może zrobić użytkownik w zmywarce. Piszę tak bo sąsiadka wezwała serwis do swojej - powód: bardzo długie mycie. Jak sie okazało nie wiedziała że filtr trzeba jeszcze rozebrać na dwie części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 30.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Mam zmywarkę Electrolux od roku, wodę twardą. Problemem jest to, że szklanki nie są przezroczyste, zmywarka pozostawia na nich biały nalot, poza tym nie zmywa brązowego nalotu z herbaty. Używam tabletek 3w1 Calgonit tych najlepszych (nie pamiętam nazwy) przy włączonej funkcji tabletkowej. Co jak mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchewkowa 31.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kup osobno sol i nablyszczacz i dodaj do zmywarki zgodnie z instrukcja w ilosciach dla najtwardszej wody,bo ilosci zawarte w tabletkach,widocznie sobie nie radza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 31.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kup osobno sol i nablyszczacz i dodaj do zmywarki zgodnie z instrukcja w ilosciach dla najtwardszej wody,bo ilosci zawarte w tabletkach,widocznie sobie nie radza. Twardość wody warto znać dokładną a nie ustawiać "na maksimum" bo można przesadzić z solą. Jeśli telefon do "wodociągów" nie da odpowiedzi to warto kupić w sklepie akwarystycznym tester "kropelkowy" twardości (5zł) i zrobić rzeczywisty pomiar wody we własnym kranie. Co do tabletek, to te najdroższe - w rozpuszczalnym, wygodnym opakowaniu są NAJGORSZE jeśli chodzi o skuteczność. Najskuteczniej działa żel, drugi w kolejności jest proszek, następnie tabletki w zdejmowanym opakowaniu i na końcu te "żelowe". Komfort stosowania jest oczywiście odwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts