JoShi 09.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja nie używam żadnych takich dodatków zapachowych, czy raczej zapachobójczych. Ja tez. Jesli zmywarka tak pachnie w srodku to jej problem. Gary i szklanki mi nie smierdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 moja zmywara jakos nie smierdzi Goracej nie otwieram, rankiem wszystko bezwonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.09.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Trzeba kupić takie coś do zmywary, 18 zł za jedno i uruchomić program 70 stopni bez naczyć, po czym jest odkażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 09.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jak się nazywa to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 moja zmywara jakos nie smierdzi Goracej nie otwieram, rankiem wszystko bezwonne To tak jak u mnie. Dziś specjalnie w celu sprawdzenia otworzyłam krótko po zmywaniu i ...też śmierdzi ...taki chemiczny zapach. Ale jednak tych środków odkażających nie będę używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jak się nazywa to coś? Moja zmywarka (AEG) nie śmierdzi, ale średnio raz na pół roku używam Calgonitu do czyszczenia zmywarki. http://www.calgonit.de/images/product8.jpg Buteleczkę wkłada się do góry nogami do pustej zmywarki wsadzając ją do koszyczka na sztućce. Nastawia zmywarę na najwyższą temp. i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 09.09.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Przepraszam za drastyczne postawienie pytania, ale tak jest. Mamy nową zmywarkę (Electrolux), zmywa ok, używamy tabletek 4x1 Calgonitu. Para po otwarciu, a potem i wnętrze ma taki zapach, jakby starej mokrej szmaty. Czy tak właśnie "pachną" środki myjące zmywarki? To nie proszkki śmierdzą, ale gnijące resztki. Sprawdź dokładnie czy się gdzieś coś nie zbiera, np. pod krawędzia drzwi i pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 12.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 mam pytanie...zastanawiam sie nad candy trio...czy ktos doswiadczony moze mi poradzic-czy kupic osobno kuchnie i osobno zmywarke czy tez owo zintegrowane urzadzonko...prosze o wypowiedz zwlaszcza posiadaczy candy trio...Aha..i czy warto kupowac taki sprzet w internecie-jak wyglada sprawa z reklamacjami,czy jest szansa kupic sprzet dobrej jakosci i czy jest taniej z gory dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja zawiesiłam w rogu zmywarki odświeżacz specjalnie do tych urządzeń o zapachu zielonego jabłuszka - bardzo ładny ,subtelny zapaszek bodajże firmy ORO a ze zmywarki "daje" - kiedy jest jeszcze ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja zawiesiłam w rogu zmywarki odświeżacz specjalnie do tych urządzeń o zapachu zielonego jabłuszka - bardzo ładny ,subtelny zapaszek bodajże firmy ORO a ze zmywarki "daje" - kiedy jest jeszcze ciepła My tez tego używamy, dodatkowo nie zatrzaskujemy urządzenia jak nie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość res 13.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Po dwóch tabletkach calgonitu razem w 75 C bez naczyń zapach ściery zniknął. To co się zdarzyło z 2 razy teraz to nie całkowite rozpuszczenie się tabletek przy zwykłym zmywaniu w 65 C. Wczoraj zostało z pół tabletki w otwartym pojemniku, a wydaje się że nie było naczyń blokujących wypadnięcie. Zdaje się że trzeba na ten styk koszy i klapki uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Mie tam nie śmierdzi!A tak gwoli ścisłości to poczułam cos ze dwa razy, a potem okazało się, że jednak czasem trzeba oczyścić filtr. Też raczej nie otwieram gorącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Travertino 22.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jesli zmywarka ma odkrytą grzałkę, tzn. nie jest ona zabudowana, to z czasem "śmierdzą" resztki, które się do niej przyklejają i z czasem przypalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jesli zmywarka ma odkrytą grzałkę, tzn. nie jest ona zabudowana, to z czasem "śmierdzą" resztki, które się do niej przyklejają i z czasem przypalają. To chyba jakies przedpotopowe zmywarki tak maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Travertino 22.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jesli zmywarka ma odkrytą grzałkę, tzn. nie jest ona zabudowana, to z czasem "śmierdzą" resztki, które się do niej przyklejają i z czasem przypalają. To chyba jakies przedpotopowe zmywarki tak maja.... Oj, wcale nie. Chodze po sklepie i otwieram je po kolei (przymierzam się do kupna takowego sprzęcicha), to obserwuję, że 2 na 10 tak mają. Więc nadal je produkują lub są to jakieś końcówki, ale skoro sprzedają, i sprzedawali, tzn. że niektórzy takowe posiadają , prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaS 22.01.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Umyłam nią 2 razy naczynia , było ok chciaż niby "turbosuszenie" mnie trochę zawiodło. Przy trzecim na wyśiwltaczu zamiast czau pozostałgo do końca pojawiły siędwie poziome kreski. Myśłałam że coś nie tak wcisnęłam, ale przy następnym to samo. Chciałm zaprogramować opóźniony start i w ogóle nie było cyferek tylko kreski. Padł wyświetlacz. A tak szukałam dobrej zmywarki. Chyba nie ma okreslenia dobra, należy mieć tylko szczęście. Kupiłam Electroluxa. Albo mam pecha, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 23.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A próbowałaś wyłączyć z gniazdka i po chwili włączyć? Nam czasem głupieje piekarnik no i reset przez pstryknięcie bezpiecznikiem pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mamy Elektroluxa, ale do zabudowy czyli bez wyświetlacza. Ogólnie jest OK tylko jak twierdzi moja żona ma problemy z domywaniem taniego fajansu. Kupiłem taki na sztukę a Auchanie. Co ciekawe inne talerze w tym samym myciu domywa. Czy spotkaliście się z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 23.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Nie wierz żonie. Wszystkie są takie same. Ona po prostu domaga sie chińskiej porcelany. Zamiast zmywarki - wymień żonę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts