NEXX 20.12.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam. Szukam praktycznych informacji i doswiadczen dot. izolowania dachu welna. Interesuje mnie 'ktora' wełna naljepiej sie uklada i ma najlepsze paramatry izolacyjne. W projekcie mam izolacje 15 cm. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
one questions 21.12.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam.Miłej lektury. Jest trochę czytania, ale znajdziesz dużo pomocnych informacji. Ja korzystałem i ociepliłem dach więc i Ty dasz radę. 15cm? Wg mnie mało, ja daję 25cm., robisz dla siebie, a kilka stów wydanych więcej na ocieplenie na pewno się opłaci. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania.../page184 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts