cyrro512 20.12.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam. Mam pytanie odnośnie zmian w dachu w stosunku do projektu. W projekcie dach mojego domu kończył się równo ze ścianą boczną budynku. I w związku z tym mam pytanie: czy mógłbym koniec dachu wysunąć na odległość około 30cm poza obrys ściany bocznej. Czy jest to zmiana istotna czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_cinas 21.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Oczywiście że możesz zrobić okap czyli wysunąć dalej krokwie to nie powinno mieć wpływu na wytrzymałość konstrukcji jednak taka zmiana wymaga zmiany projektu i należy się udać z tym do architekta a on już dalej będzie wiedział co i jak robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts