jsab1 20.12.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam!Mam pytanie, czy dawać paroizolację na strychu ocieplonym nieogrzewanym.Mam dach dwuspadowy z membrana, ocieplony miedzy krokwiami 15cm wełny Rockwool Toprock miedzy jętkami na suficie też ta sama wełna 15 cm, na skosach nad ściankami kolankowymi dodatkowa warstwa wełny 10 cm żeby zniwelować mostki na krokwiach, w części mieszkalnej oczywiście miedzy stelaż a płytę gipsową srebrna folia paroizolacyjna. Pytanie dotyczy strychu który jest ocieplony wełna 15 cm i wydeskowaną podłogą, na krokwie chce przykręcić płytę OSB, tylko nie wiem czy miedzy płytę OSB a krokwie i ocieplenie dać folie paroizolacyjną, pomieszczenie nie bedzie ogrzewane?Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziecielewski 21.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 witam!!Folia to groszowa sprawa lepiej zastosować, może za rok lub dziesięć lat przebudowa i powstaną pokoje na stryszku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts