0Mycha 21.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam!Wszystkich chętnych do pomocy zapraszam i chętnie zobacze Wasze opinie na temat tego mieszkanka! Moja cześć domu to ta po prawej stronie rysunku niezaciemniona. Dobudowany został pokój nr 3 gdzie znajdować się będą schody na góre czyli (poddasze użytkowe),w pomieszczeniu nr2 chcę zrobić kuchnie ale..nie mam pomysłu na funkcjonalne urządzenie tych pomieszczen 2,3.POMOŻECIE??? WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 26.12.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 hALO POMOŻE KTOŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 27.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 czy możesz podesłać rzut z zaznaczonymi wyraźnie wymiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuxxxu 28.12.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 pytanie: czy to, co zostało zaprojektowane jest już zbudowane ? chodzi mi o rozmieszczenie np. otworów drzwiowych i miejsce na kanalizację w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 03.01.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 pytanie: Czy to, co zostało zaprojektowane jest już zbudowane ? Chodzi mi o rozmieszczenie np. Otworów drzwiowych i miejsce na kanalizację w łazience ? tak budynek jest taki jak na planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 03.01.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 i co lepiej widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 03.01.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 aha i jeszcze mam takie pytanie czy jest możliwość wyburzenia ściany nośnej,stosuje sie wtedy jakies wzmocnienia,czy raczej unikać takich rozwiązań jest to nie możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuxxxu 03.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 aha i jeszcze mam takie pytanie czy jest możliwość wyburzenia ściany nośnej, stosuje sie wtedy jakies wzmocnienia, czy raczej unikać takich rozwiązań jest to nie możliwe? Teoretycznie istnieje możliwość zastąpienia części ściany nośnej podciągami. Ale to wymaga wielu zabiegów i formalnych i konstrukcyjnych ( w tym nowego projektu budowlanego ). Pytałem o otwory i kanalizację. W pewnym momencie padło też określenie "gdzie znajdować się będą schody na góre", czyli jakby jeszcze ich nie było ... Przesuwając trochę drzwi i kanalizację, można by próbować "wykombinować" coś jak niżej. To oczywiście tylko propozycja. http://1stclassdesign.net/zzmurator/20101228img009b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 04.01.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Fajnie:)choć nie ma tu za dużego pola do manewru:(może jeszcze ktoś coś fajnego podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 15.01.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A jak byście umeblowali te pomieszczenia bez ewentualnych przeróbek ścian itp...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 20.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A jak byście umeblowali te pomieszczenia bez ewentualnych przeróbek ścian itp...? To wszystko zależy od tego jakie muszą znaleźć się tam meble, a to już najlepiej wie tylko właściciel:) Spróbuj zrobić aranżacje wnętrz w power net+ lub voxbox (darmowe programy do projektowania) etc. i w nich ustawić zaplanować pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0Mycha 26.02.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To wszystko zależy od tego jakie muszą znaleźć się tam meble, a to już najlepiej wie tylko właściciel:) Spróbuj zrobić aranżacje wnętrz w power net+ lub voxbox (darmowe programy do projektowania) etc. i w nich ustawić zaplanować pomieszczenia. HMM.... Ja już mniej więcej wiem ,ale zawsze co dwie głowy to nie jedna -może mielibyście jakieś pomysły na które ja bym nie wpadła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts