bartolini 23.02.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witam wszystkich! chciałbym podzielić się z Wami moimi kosztami budowy domu. Stan surowy zamknięty( bez instalacji wewnętrznych) dom 125 m kw parter,110 m kw. piwnice,80 m kw częśc z gabinetem i garażem,użytkowe poddasze ok.100 m.kw za powyższy etap budowy wydałem do tej pory 210 tys PLN jak sądzicie-dużo,malo? zaznaczę ,że moja budowa jest systemem gospodadarczym. pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.02.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mam dom ok. 200m/2 z poddaszem użytkowym ,garaż w bryle domu.Mam stan zamkniety z ociepleniem zew. instalacje CO. woda,kanaliza, prąd.Brak tynków wew. na dole.W tej chwili ocieplam poddasze użytkowe, mam na to materiał.Mam drzwi zew i wew. piec CO oraz grzejniki kominek z płaszczem wodnym[na to mam materiały].Budowa systemem gospodarczym.Bez działki wydałem ok.200.000 PLN. Potrzebuje jeszcze ok 70.000zł.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts