BasiaDominik 23.02.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 AKL dziękuje za fotorelacje poglądową figo, oj tam brudno, ale jak już powoli się domowo robi:) Chłopaki mam do Was jeszcze takie pytanie - jakie macie drzwi zew - stalowe czy drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fig0 23.02.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 U nas są metalowe, ale to ze skąpstwa. Jeśli budżet Ci pozwala, to polecałbym drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 23.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A u nas póki co trochę brudno... [ATTACH=CONFIG]172460[/ATTACH] Noo to widzę, że tylko meble wstawiać i można mieszkać, gratuluję. AKL dziękuje za fotorelacje poglądową figo, oj tam brudno, ale jak już powoli się domowo robi:) Chłopaki mam do Was jeszcze takie pytanie - jakie macie drzwi zew - stalowe czy drewniane? My mamy metalowe, ze względów finansowych, ale drewniane to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fig0 23.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Noo to widzę, że tylko meble wstawiać i można mieszkać, gratuluję. Aż tak dobrze to nie ma, ale dzięki... jeszcze trochę zostało. Za to u Ciebie można już się wysikać i wykąpać Jak ta 90tka kabina? Daje rade? Wystarczająco miejsca, żeby podetrzeć się jedną lub drugą ręką?, bo ja mam pewne obawy jak patrzę na tę swoją dolną łazienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 23.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aż tak dobrze to nie ma, ale dzięki... jeszcze trochę zostało. Za to u Ciebie można już się wysikać i wykąpać Jak ta 90tka kabina? Daje rade? Wystarczająco miejsca, żeby podetrzeć się jedną lub drugą ręką?, bo ja mam pewne obawy jak patrzę na tę swoją dolną łazienkę... Wszystko w normie, sprawdzone (poza prysznicem). Problemem jest teraz umiejscowienie wieszaków na ręczniki, papier itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 27.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 W piątek montują nam okna:)tak na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 27.02.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 W piątek montują nam okna:)tak na 99% No to fajnie, tylko szkoda, że nie wiadomo jakie . Może ktoś wie jaki u baśki okna montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 28.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No to fajnie, tylko szkoda, że nie wiadomo jakie . Może ktoś wie jaki u baśki okna montują? haha:P Okna naszej lokalnej firmy Lanko, pięciokomorowe Arcade w kolorze złoty dąb, obustronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fig0 28.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No to teraz ja podpytam:) Ile szyb?Jakie współczynniki przenikania ciepła? Tzn okna takie, żeby było ciepło, czy żeby czymś zatkać otwór, który zostawili murarze;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 28.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 haha:P Okna naszej lokalnej firmy Lanko, pięciokomorowe Arcade w kolorze złoty dąb, obustronne. No i nie można było tak od razu. Ach te baby. Z fotami chyba nie będzie opóźnień co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 09.03.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 W piątek montują nam okna:)tak na 99% Basiu czy aby piątek, o którym pisałaś nie minął? Może jakie fotorelacje zapodasz co by można było porównać ha? Nudno tu jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 12.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Basiu czy aby piątek, o którym pisałaś nie minął? Może jakie fotorelacje zapodasz co by można było porównać ha? Nudno tu jakoś. nudno, bo nic nie piszesz:P http://images48.fotosik.pl/628/1fb3fe76003a6a51m.jpg http://images42.fotosik.pl/800/76041beaf9eb3848m.jpg http://images48.fotosik.pl/628/37ef07c4e2c96f73m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 13.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Basia&Dominik no ładnie to wygląda, tylko po co zostawili Wam szpary pod oknami? Z tego co wiem to się okna osadza albo na listwach pod parapetowych albo na klockach drewnianych, które zakrywa się pianą (klocki nie listwy), a szpary zostawia się najczęściej przy oknach tarasowych ale u Was jest pięknie poszerzeniem to okno podparte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusia41 19.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Basia&Dominik no ładnie to wygląda, tylko po co zostawili Wam szpary pod oknami? Z tego co wiem to się okna osadza albo na listwach pod parapetowych albo na klockach drewnianych, które zakrywa się pianą (klocki nie listwy), a szpary zostawia się najczęściej przy oknach tarasowych ale u Was jest pięknie poszerzeniem to okno podparte. Witam! A ja muszę się pochwalić, bo chyba w połowie maja zaczynamy, to dopiero będzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 23.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam! A ja muszę się pochwalić, bo chyba w połowie maja zaczynamy, to dopiero będzie. Pozdrawiam. No to trzymam kciuki, niech się Wam wiedzie bez przeszkód Gusia41 (i tak pojawią się "górki" ale oby jak najmniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fig0 24.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A jak pojawią się "górki" to... po to tu jesteśmy P.S My planujemy przeprowadzkę pod koniec maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doleksy 25.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 WitamDawno się nie odzywałem ale muszę się pochwalić, że już fundament kończymy, jak pogoda pozwoli to w poniedziałek będzie poziom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 05.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam Dawno się nie odzywałem ale muszę się pochwalić, że już fundament kończymy, jak pogoda pozwoli to w poniedziałek będzie poziom 0 Jak tam poziom "0". Pochwal się jakimiś foto dla potomności . Jak ci się chata widzi po poziomie "0", jakieś odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fig0 06.05.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 @AKL, a gdzie lustro w dolnej łazience?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 12.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam Kolorowych Tęczowców Długo mnie nie było, ale mam usprawiedliwienie w postaci małego lokatora w brzusiu U nas prace posuwają się do przodu - hydraulik zakończył rozprowadzenie wody, elektryk zakończy swoją robotę we wtorek i teraz czekamy na przyjście tynkarzy Za kilka tygodni jadę na inspekcję,hehe:) Wtedy dodam jakieś fotki, bo na razie nie mam nic nowego. figo jak przygotowania do przeprowadzki? A może już jesteście w trakcie Mam nadzieje,że nam za rok o tej porze uda się już być na swoim :kciuki: doleksy jak idzie praca na budowie? pokaż coście już zrobili ' AKL a co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts