Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 439
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość AKL
A u nas póki co trochę brudno... [ATTACH=CONFIG]172460[/ATTACH]

Noo to widzę, że tylko meble wstawiać i można mieszkać, gratuluję.

AKL dziękuje za fotorelacje poglądową :)

figo, oj tam brudno, ale jak już powoli się domowo robi:)

Chłopaki mam do Was jeszcze takie pytanie - jakie macie drzwi zew - stalowe czy drewniane?

My mamy metalowe, ze względów finansowych, ale drewniane to marzenie.

Noo to widzę, że tylko meble wstawiać i można mieszkać, gratuluję.

Aż tak dobrze to nie ma, ale dzięki... jeszcze trochę zostało.

Za to u Ciebie można już się wysikać i wykąpać :)

Jak ta 90tka kabina? Daje rade? Wystarczająco miejsca, żeby podetrzeć się :cool: jedną lub drugą ręką?, bo ja mam pewne obawy jak patrzę na tę swoją dolną łazienkę...

Gość AKL
Aż tak dobrze to nie ma, ale dzięki... jeszcze trochę zostało.

Za to u Ciebie można już się wysikać i wykąpać :)

Jak ta 90tka kabina? Daje rade? Wystarczająco miejsca, żeby podetrzeć się :cool: jedną lub drugą ręką?, bo ja mam pewne obawy jak patrzę na tę swoją dolną łazienkę...

Wszystko w normie, sprawdzone (poza prysznicem). Problemem jest teraz umiejscowienie wieszaków na ręczniki, papier itp.

• 2 weeks później...
Basiu czy aby piątek, o którym pisałaś nie minął? Może jakie fotorelacje zapodasz co by można było porównać ha? Nudno tu jakoś.

nudno, bo nic nie piszesz:P

http://images48.fotosik.pl/628/1fb3fe76003a6a51m.jpg

http://images42.fotosik.pl/800/76041beaf9eb3848m.jpg

http://images48.fotosik.pl/628/37ef07c4e2c96f73m.jpg

Gość AKL
Basia&Dominik no ładnie to wygląda, tylko po co zostawili Wam szpary pod oknami? Z tego co wiem to się okna osadza albo na listwach pod parapetowych albo na klockach drewnianych, które zakrywa się pianą (klocki nie listwy), a szpary zostawia się najczęściej przy oknach tarasowych ale u Was jest pięknie poszerzeniem to okno podparte.

• 1 month później...
Basia&Dominik no ładnie to wygląda, tylko po co zostawili Wam szpary pod oknami? Z tego co wiem to się okna osadza albo na listwach pod parapetowych albo na klockach drewnianych, które zakrywa się pianą (klocki nie listwy), a szpary zostawia się najczęściej przy oknach tarasowych ale u Was jest pięknie poszerzeniem to okno podparte.

Witam!

A ja muszę się pochwalić, bo chyba w połowie maja zaczynamy, to dopiero będzie. Pozdrawiam.

Gość AKL
Witam!

A ja muszę się pochwalić, bo chyba w połowie maja zaczynamy, to dopiero będzie. Pozdrawiam.

No to trzymam kciuki, niech się Wam wiedzie bez przeszkód Gusia41 (i tak pojawią się "górki" ale oby jak najmniej).

• 2 weeks później...
Gość AKL
Witam

Dawno się nie odzywałem ale muszę się pochwalić, że już fundament kończymy, jak pogoda pozwoli to w poniedziałek będzie poziom 0

Jak tam poziom "0". Pochwal się jakimiś foto dla potomności :yes:. Jak ci się chata widzi po poziomie "0", jakieś odczucia?

Witam Kolorowych Tęczowców :)

Długo mnie nie było, ale mam usprawiedliwienie w postaci małego lokatora w brzusiu :)

U nas prace posuwają się do przodu - hydraulik zakończył rozprowadzenie wody, elektryk zakończy swoją robotę we wtorek i teraz czekamy na przyjście tynkarzy :)

Za kilka tygodni jadę na inspekcję,hehe:) Wtedy dodam jakieś fotki, bo na razie nie mam nic nowego.

figo jak przygotowania do przeprowadzki? A może już jesteście w trakcie ;) Mam nadzieje,że nam za rok o tej porze uda się już być na swoim :kciuki:

doleksy jak idzie praca na budowie? pokaż coście już zrobili :)'

AKL a co u Ciebie?