mtsw466 22.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Nie mogę znaleźć tematu na forum. Chodzi mi o prawidłową izolację termiczną i wodną. Jak powinno wyglądać dobrze zrobione przejście między profilem podprogowym okna tarasowego i tarasu ziemnego wykończonym kostką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.12.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zrób wylewkę perlitobetonową.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 22.12.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Chodzi mi raczej o odizolowanie tych dwóch powierzchni. Chcę wyeliminować podciąganie wody do wnętrza domu pod profilem okiennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.12.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 folia illbruck butyl duo przyklejona do profila i wywinięta na ocieplenie, na to obróbka blacharska i chwacit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts