JASIU210 06.01.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 (edytowane) jak zwykle łatwe twoje tłumaczenie bo nie jesteś w takiej sytuacji to jest stare budownictwo budynek nie jest moją własnością wiec nie mam zamiaru wydawać 50 tys. na remont czy TY to rozumiesz ??? chyba że dasz mi to 50 tys to zrobię co karzesz ;/;/ Edytowane 6 Stycznia 2011 przez JASIU210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 10.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jeśli dasz styropian zamiast jak należy wysuszyć ścianę to przy najbliższej kontroli z urzędu będziesz winien pojawienia się grzyba na ścianie i to bezdyskusyjnie.Teraz tłumaczysz wilgoć podciąganiem wody z fundamentów.Jednakże taka sytuacja choć możliwa jest bardzo rzadka.O wiele bardziej prawdopodobne jest to, że to ty sam bądź poprzedni lokatorzy doprowadzacie do zawilgocenia ściany.Jest zima a lokator zamiast wentylować jak należy uszczelnia wszystkie możliwe szpary bo to przecież wyższe rachunki za grzanie.I taki oto efekt - grzyb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JASIU210 10.01.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 weź weź chłopie tu jest wilgoć z 21 lat i przede mną tez była nie niszczę mieszkań sam se syfu nie będę robił wiedząc że nie mam szans na zamianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts