kampinos 23.12.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Budowę domu ropoczołem w pażdzierniku 2010r. lecz ze względu na zimę prace zostały przerwane .Drożejące paliwa energia podatek vat napewno napędzą wzrost cen w przyszłym roku.Czy można przewidzieć ile średnio wzrosną ceny za usługi i materiały potrzebne do budowy domu .Mam takie zapytanie ponieważ środki przeznaczone na budowę przeniosę na przyszły rok w takiej samej wysokości.Jaką kwotę będę musiał [średnio doliczyć] doliczyć.Dziękuję z góry za komentarze i opinie . Edytowane 23 Grudnia 2010 przez kampinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryskabla07 01.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 My też planujemy rozpoczęcie budowy domu na wiosnę i nad tym samym się zastanawiamy.Ja jestem budową przerażona,mąż jest optymistą,WIELKIM optymistą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszowy_misio 02.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Przestańcie sie nakrecac...bedzie to samo co i w 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika...M 02.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Tez uważam, że ceny nie wzrosną. Bezrobocie też jest za duże. Co zaś do cen nieruchomości to właśnie sprzedajemy mieszkanie dość drogie, nowe w centrum miasta. Kupujący przyszli, popatrzyli i nie konsultując powiedzieli, że kupują. Także chyba nie będzie tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 15.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Chyba nie w tym roku tylko ewentualnie od 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 15.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 z moich informacji wynika ze od poniedzialku styropian idzie w gore o 15 oczek a welna tez drozeje na dniach wiec chyba bedzie drozej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts