ojciech 24.12.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Słuchajcie mam taki problem.... Po świętach zaczynam kłaść panele i zaraz później listwy przypodłogowe firmy SALAG. wszyscy producenci przemyśleli możliwość łatwego poprowadzenia kabli w listwach no ale jak do tej listwy wejść lub wyjść tym kablem/kablami. U mnie sytuacja będzie następująca : W sypialni TV wraz z całym sprzętem mam na ścianie w sumie między TV a listwą będzie 5 kabli (4 głośnikowe i 1 satelita) i nie wiem jak ładnie wykończyć/obrobić listwę aby te kable tam wprowadzić. Kiedyś gdzieś widziałem takie nakładki na listwy dzięki którym właśnie można była wyjść/wejść kablami ale teraz nigdzie tego nie potrafię znaleźć. Czy ktoś wie jaki producent robi takie wykończenia ewentualnie jak to zrobić samemu żeby ładnie wyglądało. Z góry dzięki za wszystkie pomysł, mile widziane jakieś zdjęcia poglądowe Edytowane 24 Grudnia 2010 przez ojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 24.12.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Ja nie szukałem żadnych nakładek, tylko wierciłem małe otworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 29.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 http://www.big-screen.de/deutsch/image/produktbilder/news/news-2008/ambientrack.jpg Taka maskownica, nie jest może idealnym rozwiązaniem, ale zawsze to jakiś pomysł. Możesz je dostać w większości sklepów ze sprzętem elektrycznym czy budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.12.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Wkucie w ścianę kanału wentylacyjnego o przekroju pozwalającym przeciągnąć wtyczkę z TV jest najlepszym rozwiązaniem. Jednak autorowi chodzi chyba o estetyczne wprowadzenie kabli w samą listwę od góry. I tu maskownic faktycznie nie brakuje w sklepach z akcesoriami. Jedyny kabelek na załączonym zdjęciu to antena radiowa z tunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts