JK2010 04.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Szukam długo i wreszcie chyba mam. Z35: http://www.z500.pl/projekt/z35,Projekt,domu,parterowego,z,przestronnym,salonem,i,duzym,garazem.html Wydaje mi się, ze tego szukam. Duże pokoje, możliwość zagospodarowania poddasza. Jedyne co bym zmienił to ściana oddzielająca częściowo kuchnię od salonu ( z salonu widoczna byłaby tylko jadalnia) i mała łazienka pod schodami zamiast pomieszczenia gospodarczego. No i jakaś aranżacja poddasza. Czy na poddaszu da się zrobić 2 pokoje i np. pralnio-suszarnię?Co sądzicie z Waszego doświadczenia o tym projekcie? Trudny lub drogi w budowie? Wygodny lub nie w użytkowaniu?Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 05.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak dla mnie projekt ma wady. Po pierwsze łazienka bez okna- chyba, że dla Was to nie ma znaczenia, bo wiem, że niektórzy nie zwracają na to uwagi:) Według mnie troszkę za mała ścianka TV, może to tylko moje odczucie, ale ja zawsze marzyłam, żeby zrobić sobie jakiś fajny kącić RTV a nie powiesić TV na ścianie o długości ok1m ) Kolejnym minusem jest brak małego WC dla gości. Pokoje fajne, salon duży ustawny. Z zewnątrz jest bardzo ładny ale to chyba nie o to chodzi:) Zobacz sobie projekt Z10, jest podobny do 35, ma oddzielne WC, kuchnie można troszkę zamknąć Ma wykusz, ale jeśli Ci się nie podoba zawsze można go zlikwidować Oczywiście jest też wersja z garażem. Powodzenia w wyborze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.12.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Łazienka bez okna - NIGDY.Nie po to budujesz dom,żeby mieć to samo co w bloku,no chyba,że ci to nie przeszkadza.Bo u mnie to by nie przeszło.Bagusia ma rację z10 o wieele lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 24.12.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 witam serdecznieczy ktoś buduje domek Z35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 jeśli tylko wz pozwoli to będziemy budować ten domek, dla mnie idealny, niewielkie zmiany to:- spiżarka-zamkniecie kuchni- małe okna w pom gosp i spiżarce ( jak w z10)-likwidacja przejścia do garażu-kotłownia za garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 17.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Odgrzewam kotleta. Czy ktoś buduje ten projekt? Chciałbym jeśli to możliwe dotrzeć do zdjęć lub podjechać do kogoś jeśli by się zgodził. prośba o kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.02.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 oj nie wiem czy znajdziesz kogoś kto buduje z35, my jesteśmy w fazie projektowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 18.02.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Próbuję próbuję bo projekt wybrany i teraz adaptacja trwa. Niestety nie możemy się zdecydować czy likwidować podcień czy nie - albo inaczej czy salon w oryginale nie jest za mały (powierzchnia w projektach podawana jest z jadalnią) ...Dlatego fajnie byloby znaleźć kogoś i obejrzeć na żywo. Jakby co to będziemy budować niedaleko ożarowa mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.02.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 my w małopolsce będziemy robić spiżarkę, wyliczyłam, ze salon będzie mieć wtedy ok 29m2, wiec nie wiem czy to dużo czy mało, dla nas w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Monika_ 18.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Parę dni temu znalazłam ten projekt i (przy małych zmianach) jest tym, którego szukałam. Bardzo mi się podoba. Też właśnie szukam osób, które budują wg. tego projektu. Może w kujawsko-pomorskim...? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 z35 to moja miłość od pierwszego wejrzenia, czekam na decyzje wz, mam nadzieje ze będzie z35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaipiter 11.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Parę dni temu znalazłam ten projekt i (przy małych zmianach) jest tym, którego szukałam. Bardzo mi się podoba. Też właśnie szukam osób, które budują wg. tego projektu. Może w kujawsko-pomorskim...? Pozdrawiam. Witam, w czerwcu zaczynamy budowę z35, czy komuś udało się znaleźć zdjęcia z realizacji tego projektu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 13.06.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Czas odgrzebać kotleta Witam wszystkich i miło mi dołączyć do fanów Z35 z biura z500 Obecnie jesteśmy na etapie PnB i przyłączy (start budowy we wrześniu) ale z chęcią bym wymienił doświadczenia z osobami które już wybudowały / budują / będą budować ten domek pzdr, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataidaniel 31.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 zaczalem budowe z 35 w kujawsko pomorskim, narazie tylko fundamenty zaczete dalej w przyszlym roku. Niedlugo bede wrzucal zdjecia, nie wiele ale zawsze cos. Chetnie zobaczylbym inne zdjecia z budowy. Znalazlem pare zdjec na stronie z500, gratuluje, i prosze o jakis kontakt, chetnie wymienie sie doswiadczeniami.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 31.08.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak dobrze pójdzie to za 2 miesiące będę mógł podzielić się fotkami całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 17.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Połowa fundamentów w dzienniku zachęcam do oglądania i kibicowania. Jakby były jakieś pytania z chęcią odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 22.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pust na tym wątku więc może na zachęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batemen 01.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 witam jestem dośc swiezy w temacie i dlatego chciałbym zapytac o kilka rzeczy na początek -czy ktoś z was ma w planach budowe domku wg. tego projektu(z35) lub juz go wybudował - jakiego materiału najlepiej użyc ?-czy opłaca sie adaptować poddasze?-no i na koniec czy wg was jest to dośc kosztowne przedsiewziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batemen 02.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam chciałbym wiedziec ile tak mniej wiecej zeszło sie wam z wybudowaniem tego domku jeśli chodzi o stan surowy ??? odpowie mi ktoś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 03.06.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Chodzi Ci o czas? U mnie:1 tydzień fundamenty 1,5 ściany ze stropem (teriva)1 tydzień więźba Kalendarzowo 1,5 miesiąca. Ekipa 6 osób Edytowane 3 Czerwca 2013 przez skowronp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts