Anula 10.05.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Czy ktoś moze polecić konkretny system na styropianie z tynkiem akrylowym i ztynkiem mineralnym? Chodzi mi głównie o walory użytkowe ale cena oczywiscie tez jest nie bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 10.05.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 U mnie w okolicy wszyscy robią na Bolixie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.05.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Systemow jest multum. Ceny takze:Najdrozsze: Terranova, Greinplast, Baumit, SPSTansze: Bolix, Atlas, KabeAle cena u poszczegolnych producentow zalezy od koloru i faktury. Trzeba porownac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.05.2002 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 W mojej hurtowni mówią ze maja tylko Atlas i ceresit. Co sadzicie o Ceresicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2002 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Jak chcesz mieć pożądne tynki to kup Caparol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts