mother_nature 27.05.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Co myślicie aby zastosować w domu białe meble? W jednym pokoju mam ale nie stricte białe lecz waniliowe - sama malowałam. Planuję kuchnię zrobić też w waniliowych. Pooglądaj w necie aranżacje z białymi meblami i wtedy zadecydujesz A pisanie, że wszystko na białych meblach widać jest jak składanie hołdu brudowi - powstanie plama, to trzeba ją zetrzeć, a nie maskować kolorem. Tym bardziej w kuchni wypada zachować higienę Nie zauważyłam, żeby moje waniliowe meble brudziły się bardziej niż dębowe a mam w domu kilka zwierząt i męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 29.05.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja bym się na sosnowe meble chyba nie pokusiła, z tego co wiem to sosna z wiekiem ciemnieje od słońca więc nie wiem czy to do końca dobry pomysł... no chyba że zaciągnie się je jakąś bejcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 08.06.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Meble dębowe, solidne i wytrzymałe. i to nie tylko w użytkowaniu, ale również na takie wyglądają. Mam i polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 08.06.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mi się bardzo podoba biel i małymi krokami wprowadzam ją do domu - na poczatek poszły szafki na buty i komoda w przedpokoju. Widać kurz, jak wszędzie indziej, widać zacieki (ale w przedpokoju ich nie ma aż tak dużo), jednak klimat jakie tworzą takie vintage rzeczy jest super. Nie ma co rezygnować z fajnych wnętrz, by zaoszczędzić 3 minuty sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.08.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Zapraszamy do obejrzenia filmu, na którym śledzimy budowę meble z palet. Zobaczcie, jak pięknie wyszły takie proste i tanie meble na taras, balkon, do ogrodu. Zobacz inne filmy z życia i poradnikowe murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 03.09.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Też jestem zdecydowanym zwolennikiem mebli drewnianych. Są po prostu solidniejsze, a mnie nie interesuje wymienianie szafy co trzy lata, bo wszystkie zawiasy latają. Jeśli zatem planuję jakiś meblowy zakup, tylko drewno (np. Edar). Edar akurat moim zdaniem ma fatalne meble... drogie i słabe jakosciowo. Stół od nich chybotał mi się przez złe zamontowanie nogi, a nie chcieli przyjąć reklamacji, twierdząc, ze to wina złego użytkowania. Nie wiem, jak można źle użytkować stół, jedząc na nim obiad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IgorNowak 28.12.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ciężko dzisiaj o dobre meble. Te z litego drewna kosztują bardzo dużo kasy, ale warto wydać na coś porządnego. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ljane 20.09.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 (edytowane) Polska firma [reklama] robi porządne, lite meble, blaty i parapety. Meble są solidne, dobrze wykończone, z dobrych gatunków drewna (m.in. dąb, buk, jesion). Mamy od nich blat kuchenny i stół plus krzesła i sprawują się świetnie. Edytowane 21 Września 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 09.07.2018 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Szukałem łóżka drewnianego które by pasowało do mojego wnętrza. Szukając w forecie ... znalazłem łożko drewniane .... Jest ono dla mnie wygodne i nie trzeszczy jestem zadowolony z wyboru. Pochwal się fotką - chętnie zobaczymy jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts