sewerynslowi 28.12.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 witam, jakie drabiny aluminiowe polecacie do użytku przydomowego i domowego? najbardziej chodzi mi o firmę, markę, nie o długość itd bo to indywidualna sprawa każdego z nas. np do czyszczenia ryniec, jakis robótek, itd z góry dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 28.12.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Ja się kierowałem ciężarem drabiny przy tej samej długości i wytrzymałości. Wybór padł na KRAUSE. Nie żałuję, bo akurat do tego systemu jest sporo funkcjonalnych dodatków. Swoją drogą nie wiem w czym problem, do sporadycznego użytku kupujesz najtańszy wyrób i jesteś zadowolonym klientem lokalnych hipermarketów Ja akurat z drabiny korzystam rzadko, ale jeśli już potrzebuje to spędzam na niej 1-4 dni po 6-8 godzin dziennie aż nóg nie czuje. A ciężar drabiny był ważny bo wożę ją na bagażniku samochodowym i chciałem ją włożyć na dach bez porysowania karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 14.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 odświeżam wątek.A co sądzicie o firmie Hofmann.Chcę kupić drabinę 3x11 do domowego użytku. http://allegro.pl/drabina-aluminiowa-3x11-hofmann-drabiny-fschodybon-i1925510466.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 14.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nie ma danych o grubości i przekroju profili aluminiowych. Producent? Z reguły bardzo tanio jest wrogiem dobrego dlatego nie spodziewam się niczego dobrego. Przy tych uwarunkowaniach przed zakupem warto zweryfikować w realu. Inaczej szkoda pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 14.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 w realu niemożliwe, zastanawiam się jeszcze nad drabiną z NOMI.Można kupić drabinę z naklejką firmy ECONOMI.Sąsiad ma taką 3x11 i wiele razy pożyczałem taką i nie było z nią żadnych problemów. Ma ją do dzisiaj i ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 14.11.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 . Sąsiad ma taką 3x11 i wiele razy pożyczałem taką i nie było z nią żadnych problemów. Ma ją do dzisiaj i ma się dobrze. Jeżli użytkowałeś osobiście i dla Twoich potrzeb jest wstarczajaca to nie pozostaje nić innego jak kupić. W tej kwocie raczej nie należy spodziewać sie rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 10.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 no i kupiłem wreszcie drabinę aluminiową 3x9 z Nomi za 350 zł. Jak do moich prac wokół domu, to mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts