Andrzej Wilhelmi 08.01.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 W Twoim przypadku wiązary nie wchodzą w grę, wyłącznie więźba klasyczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 10.01.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Architekt coś mi wspominał o mocowaniu wiązarów do wieńca kołkami chemicznymi Hilti. Pewniejsze wydaje mi się tradycyjne montowanie ,czy ktoś spotkał się z takim rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 10.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) prawdopodobnie zalozyl ze szpilki nie beda montowane w wiencu przed zalaniem, tylko beda wiercone otwory na etapie wykonania dachuma to na celu unikniecie blednego rozmieszczenia szpilek Edytowane 10 Stycznia 2011 przez face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 11.01.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Czy na takie mocowanie wiązarów są jakieś certyfikaty? -nie wiem jak to nazwać. Nie wydaje mi się ,żeby to było pewniejsze mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 11.01.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Czy na takie mocowanie wiązarów są jakieś certyfikaty? -nie wiem jak to nazwać. Nie wydaje mi się ,żeby to było pewniejsze mocowanie. spokojnie:) na kotwach chemicznych hilti zawiesza sie stropy:) certyfikaty maja na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts