Juszczakówka 04.05.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Zimno u nas, a w pracy już nie grzeją.... więc siedzę w bezrękawniku z gorącą zieloną herbatką i napajam się pięknymi Twoimy roślinkami....sprzątaj , sprzątaj będzie Ci ciepło a ja dzisiaj będę tak marzła do 18.00 brrry......za to dużżżo herbatki wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.05.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 zielona nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 zielona nie szkodzi Jeśli chodzi o walory smakowe zdecydowanie wolę białą i czerwoną , zielona ujdzie w tłumie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.05.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 posprzątałaś już ??????? a co na obiadzik...... jakaś głodna się zrobiłam może się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.05.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ogórkowa i potrawka z kurczaka zapraszamy:) właśnie się uczymy przyrody tyle wolnego było ale się synio nie przyznał i dzisiaj trzeba się nauczyć do sprawdzianu czarno to widzę jakby czasu nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.05.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ale mi smaku narobiłaś mniam,mniam...... to jednym słowem masz popołunie zajęte przyrodą miłej nauki i smacznego...... mi jeszcz zostało 93 min do końca i jutro znowu do pracy i po jutrze i w piątek i nareszcie wolne.....:lol: będzie dobrze nauczycie się !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.05.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam:) Oglądałam Twój domek często...dziś się tu ujawnię Uwielbiam Twój hol....mmm...cudny. A i ogród robi się piękniutki:) Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam Cię Beatko zapraszam na pogaduchy do holu i nie tylko zwłaszcza że u mnie na tapecie teraz ogród a mnie się wydaje że coraz mniej wiem w tym temacie. Wszystkie wskazówki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ale mi smaku narobiłaś mniam,mniam...... to jednym słowem masz popołunie zajęte przyrodą miłej nauki i smacznego...... mi jeszcz zostało 93 min do końca i jutro znowu do pracy i po jutrze i w piątek i nareszcie wolne.....:lol: będzie dobrze nauczycie się !!!!!! Ja się nauczyłam ale jak synio się nauczył to się dopiero okaże Znowu zimno i coraz bardziej zaczynam żałować tego urlopu z domu mi się nie chce wychodzić i jakiś leń mnie dopadł. Zresztą dzisiaj mam wizytę u lekarz i prawie pewne że bez szpitala się nie obejdzie na pocieszenie kupiłam wczoraj jeszcze sześć bukszpanów:) i oddałam całą kasę M bo miałam oszczędzać a jakoś ciężko mi się oprzeć ogrodowym zakupom. Podsumowując zostałam w domu bez kasy i bez pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Tak na pocieszenie dodam ,że niebawem poprawi Ci się humor ( mam taką cichą nadzieję, bo może różnie z tym być , mi się podoba bArdzo i humorek sobie też tym faktem bardzo poprawiłam ). O efektach nauczania dowiemy się niebawem..... ZIMNO JAK DIABLI bukszpany powiadasz.........ja też dużo ich chcę ( jednak muszę przystopować do czasu zagospodarowania terenu przed domkiem.....a to może potrwać :cry: )......chciałabym kiedyś posadzić wzdłuż chodnika bukszpan..... ojjjjj marzy mi się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Humor mi się poprawi powiadasz no to czekam bo jeszcze kilka takich dni i deprecha murowana A odnośne bukszpana to skoro to ma być dalsza przyszłość może spróbuj w sierpniu ukorzenić swoje sadzonki satysfakcja większa i oszczędność jaka bo sadzonki drogie niestety a na żywopłotek to ich troszkę pójdzie ja swoje kupowałam po 5 zł i dlatego nie mogłam się oprzeć Takie są: http://img862.imageshack.us/img862/7499/dscn2353.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Teraz siedzę i oglądam płytki na taras wiem miałam oszczędzać al eto jest w planach na jesień. Problem w tym że sama nie wiem co bym chciała. Priorytety to: muszą być tanie ładne i brud nie powininen być na nich widoczny. Wymyśliłam co takich cudów nie ma. Tanie tzn pewnie jakieś drugiej klasy, a z tym brudem to mimo wszystko chyba na jasnych mniej go znać niż na ciemnych. W starym domu miałam w ganku ciemno brązowe i każde ziarenko piasku było na nich znać. Dach jest ciemno brązowy i M chce takie płytki ja bym natomiast poszła w jasny beż tym bardziej ze elewacja domu do poprawy to co teraz mamy to tylko podkład i miał być w kolorze jasnego beżu ale jasny beż dla M to właśnie to co teraz mamy;) Zresztą jasne się też chyba mniej będą nagrzewać. Edytowane 5 Maja 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.05.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Kurcze, ale tanie bukszpany u Was są...u mnie 1 marna gałązka kosztyje 8 zeta ( kto te ceny wymyśla ????? ). Co do tarasu to u nas mają być deski z frezami ( deski już są, tylko nie ma czasu ich zamontować i jeszcze przed montażem musimy je trochę wyczyścić tzn. te rowki, ponieważ gdzieniegdzie są zadziory, po oczyszczeniu trzeba wymalować i zamontować ). Na schody mamy kamień (kupiony okazyjnie ze dwa lata temu ), tym samym kamieniem chcemy zrobić opaskę wkoło domu....i został już położony przy oknach jako parapet .....a kiedy zrobimy schody i opaskę to nawet najstarsi górale nie wiedzą Co do Twojego tarasu to też położyłabym jasne płyki.... bardziej będą pasowały ( moja opinia ) i faktycznie mniej się nagrzewać będą. Jednym słowem trudna decyzja aby wszystkim dogodzić P.S może zdjęcie Ci prześlę na małą poprawę humorku co??????? Edytowane 5 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Bukszpany śliczne i tanie... Ja za swoje płaciłam- może ciut większe po 15 zł i była to najniższa cena jaką znalazłam:eek: Cóż, stolica :bash: Taras jest moją zmorą- w tym roku raczej go nie zrobimy. U nas deski odpadają, bo a) nie pasują do stylu domu, b) mamy już wylewki. Mnie się marzą płyty Libet, ale metr kosztuje ok. 200zł, więc pozostanie to w sferze marzeń, no chyba, że wygram w totka Anbama, a Ty co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Drzewo nie przejdzie M nie chce zresztą też już mamy tarasik wylany.Kostka odpada bo nam okno tarasowe źle wymierzyli taras byłby wtedy wyżej niż okno zostają albo cienkie płyty albo płytki i coś mi się wydaję że na tych płytkach się skończy tylko mam problem bo podobają mi się takie na które mnie nie mam kasy szukam ciągle szukam do jesieni trochę czasu mamy chyba ze coś znowu nagle wyskoczy i taras pójdzie w odstawkę. Mam nadzieję że nie bo jak na niego patrzę to nawet gdyby najpiękniejsze meble n anim postawić i najładniejsze kwiaty tam posadzić to i tak ten beton bije po oczach i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No właśnie i jak było ich nie kupić sama nie wiem czemu takie tanie były dużo mniejsze w donicy były po 16 zł a te są wykopane z gruntu ale z taką sporą bryłą korzeniową. Dzięki Juszczakówka no to mamy 2:0 ostatnio jak mam podjąć jakąś decyzję odnośnie domu to mi się słabo robi bo mam tyle rozterek że hej. Wczoraj mówię do M ze ja wolę jasny a on kochany do mnie ze on ciemny ale i tak zrobimy jak mi się będzie bardziej podobało:hug: i w sumie dobrze ale jak coś się nie zgra to będzie na mnie. Fajnie byłoby to jakoś ładnie zgrać z resztą domu a nie będzie to łatwe jak elewacja jeszcze nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dawaj to zdjęcie Andżelika dawaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Drzewo nie przejdzie M nie chce zresztą też już mamy tarasik wylany.Kostka odpada bo nam okno tarasowe źle wymierzyli taras byłby wtedy wyżej niż okno zostają albo cienkie płyty albo płytki i coś mi się wydaję że na tych płytkach się skończy tylko mam problem bo podobają mi się takie na które mnie nie mam kasy szukam ciągle szukam do jesieni trochę czasu mamy chyba ze coś znowu nagle wyskoczy i taras pójdzie w odstawkę. Mam nadzieję że nie bo jak na niego patrzę to nawet gdyby najpiękniejsze meble n anim postawić i najładniejsze kwiaty tam posadzić to i tak ten beton bije po oczach i już Kostki nie połozyłabym nigdy na tarasie, a to ze względu na to, że łatwo ją zabrudzić. Chłonie wszystko, również tłuszcz, np. z grilla. Nie wygląda to ciekawie po kilku latach:no: Anbama, a byłaś w LM, lub OBI- tam mają sporą kolekcję płytek tarasowych, niektóre nawet niczego sobie. I masz racje, że nawet najpiękniejsze meble i dodatki nie ukryją, że płytek brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dziewczyny a ja teraz z innej beczki Za tydzień mam komunię u syna mojego brata nie jest moim chrześniakiem ale chciałam mu kupić coś dla niego (kasy nie daję bo pójdzie na kolejny gadżet typu nowa konsola. Myślałam o jakimś fajnym zegarku albo łańcuszku z medalikiem ale grubszym srebrnym bo złoty już ma. Tak żeby mógł sobie nosić na co dzień za jakiś czas.Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.05.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kostki nie połozyłabym nigdy na tarasie, a to ze względu na to, że łatwo ją zabrudzić. Chłonie wszystko, również tłuszcz, np. z grilla. Nie wygląda to ciekawie po kilku latach:no: Anbama, a byłaś w LM, lub OBI- tam mają sporą kolekcję płytek tarasowych, niektóre nawet niczego sobie. I masz racje, że nawet najpiękniejsze meble i dodatki nie ukryją, że płytek brak.... Byłam w poniedziałek i tam i tam i nawet coś mi wpadło w oko a konkretnie seria Toledo z Opoczna raczej beż niż brąz chociaż w internecie był jeszcze jakiś miodowy odcień trzeba by obejrzeć na żywo bo w markecie tego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts