anbama 16.05.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 anbama a gdzie Ty się podziewasz ??? jakiś wypad nad morze albo do ciepłych krajów Cię dopadł .... może macie lepszą pogodę jak u nas..... Wypad to ja i miałam dość niespodziewany. W czwartek po pracy byłam u chirurga w sprawie kamieni w woreczku żółciowym i już do domu nie wróciłam tylko szybką decyzją z marszu wylądowałam w szpitalu w piątek operacja a dzisiaj jestem w domku. I takie właśnie wojaże odbywałam kochana W piątek padało sobota była ciepła w niedziele padało dzisiaj zimno zresztą mi wszystko jedno w tej chwili i tak na nią patrzę z pozycji poziomej na razie;) Kwiatków szczerze zazdraszczam u mnie z moich zakupów nici i nie wiem kiedy teraz je kupię mam nadzieję że coś dla mnie zostanie i wszystkiego nie wykupią Ta sytuacja to dla mnie dramat ja po prostu nie potrafię tyle leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.05.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 To ja szybkiego powrotu do zdrówka życzę Kwiatki zdążysz jeszcze posadzić, spokojnie:) Ważniejsze zdrowie! Nie "zazdraszczam" tylko leżenia:( Współczuję! Pozdrowionka przesyłam i zdrowiej:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ojej anbama, właśnie pisałam u siebie, że dawno Cię nie było.... teraz wiem dlaczego:( Mam nadzieje, że szybciutko wrócisz do zdrowia. Kwiatkami się kompletnie nie przejmuj- zdążysz jeszcze kupić:) Dobrze, że w tym tygodniu nie jest jeszcze gorąco- może jakoś zniesiesz to leżenie;) Za tydzień mają być tropikalne upały:eek: Zostawiam Ci wirtualną porcję witaminek:D http://okolicznosciowy.pl/wp-content/uploads/2008/12/owoce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Anbama, ja też dużo zdrówka życzę.Wiem, jak trudno leżeć wtedy, gdy jest to "odpoczynek" z przymusu.Po takiej dawce witamin, jakie zaserwowała Agawi, szybko wrócisz do zdrowia, i posadzisz wszystko co zaplanowałaś.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Anbama ale już wiemy ,że jesteś w domku i już jest po zabiegu !!!!! Traz niech mężczyźni wykażą się bohaterstwem i opekują się Tobą czule .... Wracaj do zdrowia i tworzenia w ogrodzie ( a masz gdzie tworzyć bo u mnie już miejsca brak :lol2: parapet zakwiecony cały, na tarasie już poruszać się nie można aby czegoś nie postrącać .... I muszę donieść, że z juki kiełkuje mały listek jest już taki 2 cm i jedna hortensja też jakby odżyła..... to coś na "b" jest nadal zielone i trzyma się dzielnie...żurawka w towarzystwie wierzby czuje się całkiem dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 17.05.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Dziewczyny kochane jesteście:hug: dzięki WIELKIE ! Macie rację kwiatki mogą poczekać...tak do przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że jak mi zdejmą szwy to mnie M na bazarek po nie zawiezie i oczywiście je posadzi ja tylko paluszkiem pokażę co gdzie i jak:rolleyes: Z pogodą też racja bo mi aż tak nie szkoda że trzeba leżeć do czerwca mam zwolnienie (pierwsze w życiu) także może i taki psychiczny reset od pracy dobrze mi zrobi. I dzięki za te witaminki aż mi ślinka leci bo na razie to na sucharkach żyję A faceci spisują się na medal aż czasem nawet męczą człowiek chyba nie przywykł zeby ktoś tak nad nim skakał Edytowane 17 Maja 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 No widzisz... nie ma tego złego... Odpoczniesz sobie:) Leniuchuj ile się tylko da:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.05.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A zdrówko samo przyjdzie i będziesz hasać ,że ho ho ho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Co u Ciebie już lepiej ? Możesz się już poruszać ciut wiecej ???? Zdrowiej, zdrowiej U mnie jak sama widziałaś nic się nie dzieje, chociaż się dzieje ....roślinki rosną i przekwitają, obrywam im zwiędłe płatki i następne wyrastają...w głowie aż tłoczno od pomysłów tylko czegoś tam brak i taka mała przerwa ( ale mam nadzieję, że zdobędę ten koszyk i te na razie 3 kwiatki ( koszyk "dziad jeden" drogi ) bo kwiatki nawet w miarę jeszcze ... i tak leci dzień za dniem....prawie tydziń się kończy.... jeszcze piąteczek ( który zapowiadają deszczowy i sobotę z niedziela też jak to zawsze bywa kiedy wolne to cholera jasna leje :mad:) i w poniedziałek będzie można powiedzić : ...znów od początku byle do piątku..... brzozy chyba się nie przyjęły zaczynają coś schnąć , jarzębiny mają się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Biedulka Współczuję przykrykrych przeżyć Mam nadzieję, że najtrudniejsze już za tobą. Trzymaj się cieplutko. Duuuużo zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja zdrówko anbama? Do kiedy masz tą dietę bidulko? Truskawki czekają:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzięki dziewczyny że o mnie pamiętacie Wczoraj byłam na zdjęciu szwów powoli mogę zacząć jeść coś więcej niż tylko sucharki . Na szczęście truskawki będę mogła jeść uwielbiam je:) Dzisiaj poprosiłam M żebyśmy na bazarek po kwiaty pojechali i oczywiście reakcję można było przewidzieć Nic jak tylko trzeba było zastosować focha;) Białych pelargonii oczywiście niet:bash: więc skończyło się na surfiniach białych rzecz jasna.Doniczki na nie trzeba było wykorzystać stare bo już lepiej było nie drażnić lwa;). Mam nadzieję że jak się roślinki rozrosną to nie będzie tych paskud widać. Pogoda boska wczoraj i dziś byczę się na tarasie i mam nadzieję że tak do końca miesiąca zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No to super, że czujesz się lepiej:wave: Na truskawki zdążysz:wiggle:Obfoć te kwiatki, donice na pewno nie są takie złe jak piszesz;)Pogodę masz raczej murowaną, ewentualnie możliwe przelotne wiosenne deszczyki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witaj Anabama.....co to ja czytam...operacja...i to tak nagle!!! Dobrze, że już wszystko jest ok...i czujesz się dobrze. Na pewno jest Ci ciężko usiedzieć w domu....w taką piękną pogodę. Pozrawiam....i życzę szybkiego powrotu do pełni sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A proszę bardzo skromniutko ale wystarczyło żeby humorek się poprawił W doniczkach na tarasie posadziłam na przemian surfinię i pelargonię. Pelargonia malutka ale mam nadzieję ze szybko zakwitnie a jak się rozrosną to sama sobie wyhoduje zaszczepki na przyszły rok i łaski bzy :mad: Więcej nie będę butów zdzierać bo w przyszłym roku też naewno tylko czerwone będą ;)Nie ma to jak na prowincji mieszkać . http://img822.imageshack.us/img822/6820/dscn2400m.jpg http://img854.imageshack.us/img854/3750/dscn2401h.jpg http://img7.imageshack.us/img7/3853/dscn2402.jpg http://img263.imageshack.us/img263/2797/dscn2406ez.jpg http://img38.imageshack.us/img38/7593/dscn2407bd.jpg A przed dom kupiłam drobne surfinie miałam je w ubiegłym roku i bardzo ładnie kwitły http://img855.imageshack.us/img855/8040/dscn2405p.jpg http://img824.imageshack.us/img824/3479/dscn2403r.jpg http://img196.imageshack.us/img196/4826/dscn2404sg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witaj Anabama.....co to ja czytam...operacja...i to tak nagle!!! Dobrze, że już wszystko jest ok...i czujesz się dobrze. Na pewno jest Ci ciężko usiedzieć w domu....w taką piękną pogodę. Pozrawiam....i życzę szybkiego powrotu do pełni sił. dzięki saro teraz to się cieszę ze tak szybko mnie zoperowali bo znając mnie pewnie bym to odkładała w nieskończoność albo skończyło by się to chodzenie jakąś żółtaczką czy innym świństwem A tak nie miałam czasu się zastanawiać poszłam na wariata i już jest ok. Staram się normalnie funkcjonować spaceruję koło domu powolutku staram się niczego nie dźwigać no i dietka oczywiście ale ogólnie już mnie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Aneta muszę się przyznać, że od Ciebie zgapiłam biały kolor kwiatów Bardzo, ale to bardzo mi się podobają te Twoje białaski ( i wcale te donice nie są takie złe...... dobrze, że mają brązowy kolor, a nie np zielony ). Widzę, że też kupiłaś drobną surfinię ( ona ma nazwę MILLION BELLS , dzisiaj mi koleżanka powiedziała ) cudnie wygląda w towarzystwie tujki kulistej.... I nie dziwię się , że cały czas siedzisz na tarasie przy tak pięknej pogodzie ..... też bym chętnie posiedziała w tak pięknych okolicznościach przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A lawendę to masz wielgachną, u nas takich nie ma....a szkoda..... lawenda to druga miłość po bukszpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale masz już ślicznie anbamo:D Widzę, że mamy podobne płytki na tarasiku To najnowszy design:lol2: A co to są za drzewka w rogu tarasu w donicach, takie na cienkim pniu? Dobry pomysł z zaszczepkami, choć możesz je po prostu schować do garażu na zimę. Forumowa Tola tak zrobiła w zeszłym roku z pelargoniami, na wiosnę je wyjęła i już kwitną:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Też od tego najnowszego "disajnu" nie odbiegam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts