Juszczakówka 25.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jestem ciekawa co moi wymyślą jak oczywiście nie zapomną To na pewno będzie ładna ta roślinka , a jak już podejrzewasz co to będzie to duży sukces Już się cieszę na funkie giganty (i na pewno nie przemarzną w zimie ???? ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.05.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Na pewno będą pamiętać A ja dzisiaj niespodziewanie dostałam od mojego kochanego M właśnie to http://img855.imageshack.us/img855/663/dscn2428q.jpg Białe pelargonie idealne właśnie takie jak chciałam całe 4 sztuki bo tylko tyle było ale i tak się bardzo cieszę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.05.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jakie one mają piękne kwiaty, płatki takie aksamitne , to się M postarał dobre i 4 szt. !!!!!! Masz już miejsce wybrane dla nich ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Może jeszcze wypuści jakieś listki chociaż jak dotąd nic nie wypuściła to może nie być ciekawie. A odnośnie ciasta francuskiego wyczytałam że powinnam unikać ale strasznie lubię więc nie wiem czy dam radę się oprzeć chyba nie Jest nieciekawie -daję jej jeszcze miesiąc i wyląduje na śmietniku:mad: Francuskie jest ciężko strawne i pewnie dlatego powinnaś teraz go unikać. Ale jeden malutki kawałeczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Już się cieszę na funkie giganty (i na pewno nie przemarzną w zimie ???? ).... Andżeliko, liście marzną przy pierwszych przymrozkach , ale korzeniom nic się nie dzieje i na wiosnę rosną ze zdwojoną siłą! Co roku są większe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Białe pelargonie idealne właśnie takie jak chciałam całe 4 sztuki bo tylko tyle było ale i tak się bardzo cieszę:lol2: Pięęęękne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dziewczyny pomocy!!!!!!! Od kilku dni mam poważny dylemat Chodzi o mój hol pisałam kiedyś że do foteli które tam stoją jest jeszcze kanapa zostawiona we Włoszech. Stoi tam od dwóch lat i przeszkadza mojej mamie która każe mi ją zabrać albo odda znajomym którzy maja na nią ochotę. Tapicerk atej kanapy jest w gorszym stanie niż na fotelach dlatego trzeba będzie oddać wszystko razem do renowacji i to byłby plus tej sytuacji bo fotele stoją nic z nimi nie robię czekam na kanapę bo przecież najlepiej robić wszystko razem. Ale problem jest w tym że zastanawiam się bardzo poważnie czy wstawiając tę kanapę do holu nie zagracę w nim za bardzo ? Salon ma jakieś 23 metry i tylko ten komplet tam będzie stał plus coś na ścianach powieszę.....kiedyś. Tapicerkę zamierzam zmienić na taką ecri albo bardzo jasny beż najlepiej jakby wszystkie boki były jednolite a ewentualnie poduszki pod tyłek z takiego samego materiału ale mogą być z delikatnie tłoczone w jakiś bardzo delikatny wzór. Myślę że wtedy cały komplet wyglądałby lżej:yes: Kanapa musiałaby wtedy stać na miejscu foteli a fotele po bokach i chyba szafa musi z holu polecieć a najgorsze jest to ze nie mam jej gdzie wstawić i chyba trzeba będzie ją sprzedać M się wścieknie bo walczył o nią jak lew Poradźcie coś dziewczyny bo muszę szukać kogoś kto mi tę kanapę przywiezie do Polski za rozsądne pieniądze zanim zanim mama ją komuś odda. A jeśli już przy mamach jesteśmy to wszystkiego dobrego dla wszystkich MAM http://img23.imageshack.us/img23/382/dscn2429w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Aneta nawet się nie wygłupiaj z tą szafą jak chcesz ją wyrzucić przecież tam jest jej miejsce wpasowała się tam jak ulał.... Wiesz najpierw musisz zrobić zdjęcia z kanapą, a potem zobaczymy ile miejsca pozostanie ...zawsze jeden fotel możesz wynieść do sypialni , ... faktycznie jak jej zmienisz obicie będą lżejsze ( chociaż teraz też im niczego nie brakuje ). Bardzo proszę wstaw zdjęcie przybliżonego fotela...myślę coś , ale najpierw pokaż go z bliska ( oczywiście jak możesz )..... Sama kanapa w holu będzie fajnie wygladać, a fotele zawsze znajdą miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wszystkiego dobrego z okazji DNIA MAMUSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 http://img829.imageshack.us/img829/9944/dscn2430s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Na poduszkę nie patrzeć proszę trzeba dorobić oryginalną Zastanawiam się bo ta kanapa duża jest nie wiem ile ma dokładnie ale z tego co pamiętam jakieś trzy albo cztery fotele długości ma Ściągnąć ją zawsze warto tylko to będzie trochę kosztować a jak potem stwierdzę że za dużo tego dobrego w tym holu to kasy trochę szkoda. Ale masz rację Andżeliko hol i salon są otwarte to zawsze można taki fotel gdzieś przestawić tym bardziej ze tapicerka będzie w uniwersalnym kolorze Ta obecna tapicerka wcale mi się nie podoba ale jak będzie kanapa to szybciej się zmobilizuje żeby się za renowację zabrać i znowu spory wydatek się zykuje....brrrrr ale dużo ładniej będzie co nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.05.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Spowadzaj kanapę.....fotele zawsze się gdzieś zmieszczą w domu......a szafa musi zostać w holu bo pięknie tam wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 fotel w sypialni zawsze chciałam mieć myślałam żeby komodę wyrzucić i coś tam postawić ale wtedy uświadomiłam sobie że mój M będzie miał kolejny mebel na którym będzie składał swoje ubrania za hol ścigam ale i tak mu się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wprowadzając się do domu obiecałam sobie że go nie zagracę tak jak poprzedniego w starym chociaż mieliśmy 100 m wszystko było na kupie bo gdzieś się trzeba było z tym wszystkim pomieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.05.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hol masz duży i jasny, więc na pewno niezagracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Widzę Myślałam też aby je całkiem wyczyścić..... czyli drewniane części wyszlifować ( wiem, wiem bardzo dużo roboty ) ale jak drewno będzie w jaśniejszym odcieniu to fotel będzie lżej wyglądać...mebelek sam w sobie ma bardzo dużo ozdób ( i tu zdecydowanie głagki, jasny materiał ) ..... przejdzie całkowitą metamorfozę ( wydaje mi się bardziej na jego korzyść ) Edytowane 26 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hol jest duży i na pweno go nie zagracisz , a w sypialni fajnie mieć taki jeden fotel ( wiem coś o tym bo sama mam jeden )..... drewniane części mebla nie muszą być całkiem jasne....ale takie przeszlifowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Strasznie dużo tego czyszczenia by było już dwóch fachowców te fotele oglądało i nikt mi nie umie powiedzieć co to jest za drzewo obaj stwierdzili ze najlepiej go zostawić tak jak jest pewnie się bali za to brać- tacy fachowcy Szczerze trochę się boję żeby mi tego ktoś nie spartolił bo szkoda by było. Jak już będzie kanapa trzeba poszukać kogoś bardziej kompetentnego i juz się boję ile mi za taką usługę zaśpiewa:bash: Miałam kiedyś super fachowca robił mi to lustro z salonu ale niestety już nie żyje a jego synowie którzy przejęli interes to już u mnie nic robić nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Czyli ściągam kanapę a potem zobaczymy jak to będzie wyglądać Teraz trzeba znaleźć kogoś kto mi to przywiezie a nie było wszystkiego od razu przywieźć teraz trzeba będzie dwa razy płacić . Dzięki dziewczyny liczę jeszcze na Waszą pomoc jak już kanapa przyjedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Anetka ja raczej sama wyczyściłabym te fotele..... z tapicerką to co innego ( oddałabym do tapicera ).... z czyszczeniem sami sobie poradzicie i nie tzreba mieć spacjalistycznych narzędzi do czyszczenia ( papiery różnej grubości i dużżżo WYTRWAŁOŚCI .... ) Edytowane 26 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts