Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja myślałam , że one są na wysoki połysk ;) a tu niespodzianka NIE SĄ !!!!!! zmieniaj tylko obicie i będzie git.....i koniecznie przywieź kanapę

.... zobacz jaka to misterna robota była .... tyle rzeźbienia..... majstersztyk ... dawniej to robili mebelki....:)

No właśnie są matowe i właśnie dlatego ze to taka misterna robota trzeba się poważnie zastanowić komu to oddać do zrobienia bo szczerze to ja bym to drzewo delikatnie odświeżyła tylko pojęci anie mam czym i jak i chyba sama się za to boje zabierać ;)

Anbamo, fajny ten fotel i podobnie jak dziewczyny-myślę, że Ci nie zagraci:D

Osobiście nie przepadam za rzeźbieniami, ale ten fotel ma coś w sobie. Spokojniejsza tapicerka czyli gładka będzie lepsza:yes::)

Postanowione muszę najpierw to cudo ściągnąć do domu ;) a potem będę szukać tapicerki. Też nigdy nie przepadałam ze takimi zdobnymi meblami i nawet w pierwszej chwili nie chciałam ich brać ale mama się uparła ze będzie ok. A dziś się do nich przyzwyczaiłam i chyba nic lepszego do tego holu póki co nie wymyślę jest jak jest trzeba je w końcu powoli do ładu doprowadzić :)

jestem tylko więcej na tarasie niż w domu a tam komputera nie mam niestety ;) myślę co by tu poprzesadzać bo w sobotnią noc pożyczyłam od Ciebie trochę deszczu ;) tylko natchnienia nie mam latam z bukszpanami i kaliną i pomysłu nie mam a to się może źle skończyć (czyli ponownym przesadzanie ma tego bym wolała uniknąć)od tego siedzenia mi się tak porobiło chyba :bash:

Posprzątałam,posadziłam pomidorki w warzywniaczku, latarenkę pomalowałam i czekam jaka kolejna robótka mi do głowy wpadnie:lol2:

Hortensja pewnie w tym roku nie zakwitnie ale w przyszłym z pewnością tak... fajnie że się przyjęła:yes:

To dobrze, że deszczyk pokazał się u Was .....ja mam jego towarzystwo powyżej uszu i niech gości już gdzieś indziej ;)

To ziółka może posadź ? , deski wyszlifuj na skrzykni ;), ja też jeszcze jedną skrzynkę muszę dorobić ( tzn teściu, a ja wyszlifuję i wymaluję :) ).

I już masz następne zajęcie :lol2::lol2:

zióka mam w warzywniaczku a jak wczoraj powiedziałam ze sama sobie te skrzyneczki zrobię to mój M właśnie :lol2::lol2:tak zareagował. Jeszcze się zdziwi jak się zaprę to zrobię. Nie mogę się skrzyneczek doprosić bo wziął się za regały do pomieszczenia gospodarczego i długo mu się z tym schodzi :yes:jak sam stwierdził nie sztuka tylko pomalować ale trzeba zrobić tak żeby to jakiś wygląd miało;)