anbama 26.05.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Obawiam się że po jednym fotelu właśnie tej wytrwałości może mi zabraknąć bo strasznie dużo tam detali z którymi trzeba by się popieścić Edytowane 26 Maja 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Odwołuję to co napisałam bardzo, bardzo dużżżo roboty , zmieniamy tylko obicie :lol2: oczywiście na jasne ale już wyobraziłam sobie te surowe tylko nawoskowane drewienko ehhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 http://img542.imageshack.us/img542/6436/dscn2435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 http://img857.imageshack.us/img857/5346/dscn2433b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 http://img571.imageshack.us/img571/3806/dscn2436d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Pisz co myślisz Andżeliko co dwie głowy to nie jedna:) też chciałam to kiedyś czyścić ale mnie to przeraziło nie wiem czy by mi cierpliwości starczyło Wyjdzie w praniu jak mi coś szczeli do głowy to minuta dziesięć i się robi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a ja myślałam , że one są na wysoki połysk a tu niespodzianka NIE SĄ !!!!!! zmieniaj tylko obicie i będzie git.....i koniecznie przywieź kanapę .... zobacz jaka to misterna robota była .... tyle rzeźbienia..... majstersztyk ... dawniej to robili mebelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 o kurcze właśnie makaron rozgotowałam oj wciąga to forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 no to będzie pire z makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a ja myślałam , że one są na wysoki połysk a tu niespodzianka NIE SĄ !!!!!! zmieniaj tylko obicie i będzie git.....i koniecznie przywieź kanapę .... zobacz jaka to misterna robota była .... tyle rzeźbienia..... majstersztyk ... dawniej to robili mebelki.... No właśnie są matowe i właśnie dlatego ze to taka misterna robota trzeba się poważnie zastanowić komu to oddać do zrobienia bo szczerze to ja bym to drzewo delikatnie odświeżyła tylko pojęci anie mam czym i jak i chyba sama się za to boje zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.05.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 no to będzie pire z makaronu dobrze ze to tylko makaron ugotuje się drugi:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Anbamo, fajny ten fotel i podobnie jak dziewczyny-myślę, że Ci nie zagraci:D Osobiście nie przepadam za rzeźbieniami, ale ten fotel ma coś w sobie. Spokojniejsza tapicerka czyli gładka będzie lepsza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.05.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Anbamo, fajny ten fotel i podobnie jak dziewczyny-myślę, że Ci nie zagraci:D Osobiście nie przepadam za rzeźbieniami, ale ten fotel ma coś w sobie. Spokojniejsza tapicerka czyli gładka będzie lepsza:yes: Postanowione muszę najpierw to cudo ściągnąć do domu a potem będę szukać tapicerki. Też nigdy nie przepadałam ze takimi zdobnymi meblami i nawet w pierwszej chwili nie chciałam ich brać ale mama się uparła ze będzie ok. A dziś się do nich przyzwyczaiłam i chyba nic lepszego do tego holu póki co nie wymyślę jest jak jest trzeba je w końcu powoli do ładu doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Jak jest okazja, to trzeba brać. Później zawsze miejsce się znajdzie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A co tu taka cisza .... Wiesz, że wyrosły nowe listki hortensji czyli się przyjęła Dzisiaj jest piękne słoneczko....to może masz wiele roboty w ogrodzie i dlatego Cię nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 jestem tylko więcej na tarasie niż w domu a tam komputera nie mam niestety myślę co by tu poprzesadzać bo w sobotnią noc pożyczyłam od Ciebie trochę deszczu tylko natchnienia nie mam latam z bukszpanami i kaliną i pomysłu nie mam a to się może źle skończyć (czyli ponownym przesadzanie ma tego bym wolała uniknąć)od tego siedzenia mi się tak porobiło chyba Posprzątałam,posadziłam pomidorki w warzywniaczku, latarenkę pomalowałam i czekam jaka kolejna robótka mi do głowy wpadnie:lol2: Hortensja pewnie w tym roku nie zakwitnie ale w przyszłym z pewnością tak... fajnie że się przyjęła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 To dobrze, że deszczyk pokazał się u Was .....ja mam jego towarzystwo powyżej uszu i niech gości już gdzieś indziej To ziółka może posadź ? , deski wyszlifuj na skrzykni , ja też jeszcze jedną skrzynkę muszę dorobić ( tzn teściu, a ja wyszlifuję i wymaluję ). I już masz następne zajęcie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 zióka mam w warzywniaczku a jak wczoraj powiedziałam ze sama sobie te skrzyneczki zrobię to mój M właśnie :lol2:tak zareagował. Jeszcze się zdziwi jak się zaprę to zrobię. Nie mogę się skrzyneczek doprosić bo wziął się za regały do pomieszczenia gospodarczego i długo mu się z tym schodzi :yes:jak sam stwierdził nie sztuka tylko pomalować ale trzeba zrobić tak żeby to jakiś wygląd miało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 I przed wstawieniem regałów trzeba jeszcze pomieszczenie pomalować na jakiś kolorek bo na razie tylko sam podkład tam mamy;) to mu się zejdzie ze hej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ooo widzę, że rekonwalescentka ma się dobrze:yes: i szaleje na całego:lol2: U nas troszkę popadało i podlało a od dziś jest pięęęękna pogoda:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts